ΑτζένταΔυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Την Τετάρτη στο Αγρίνιο η Φλόγα της Αγάπης και του Εθελοντισμού

Στο πλαίσιο της 18ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών

Ο Δήμος Αγρινίου με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου συμμετέχουν στην 18η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η “Φλόγα της αγάπης και του εθελοντισμού” θα περάσει από πολλές πόλεις της Ελλάδας συμβολίζοντας την ανιδιοτελή προσφορά και την αγάπη που διαπνέει την εθελοντική αιμοδοσία.

Το Αγρίνιο θα υποδεχθεί την «φλόγα της Αγάπης» την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 7 μμ. με στο Δημοτικό Πάρκινγκ (πρώην Σφαγεία) στην οδό Δεληγιώργη και σε συνεργασία με τη Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου θα ξεκινήσει μοτοπορεία στο κέντρο της πόλης με κατεύθυνση την πλατεία Συντριβανίου.

Από εκεί συνοδεία εθελοντών αιμοδοτών και συμπολιτών μας θα συνεχιστεί η πορεία με κατάληξη την οδό Βότση 9 στα γραφεία του Συλλόγου, όπου θα ανάψει ο βωμός.

ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ: Δημοτικό Πάρκινγκ (πρώην Σφαγεία) – Δεληγιώργη – Παπαθανάση – Αναστασιάδη – Βότση- Καζαντζή – Σπύρου Τσικνιά – Κύπρου – Μπαϊμπά – Θεοτοκοπούλου – Προυσιωτίσσης – Κων. Βάρναλη – Μάρκ. Μπότσαρη – Σουλίου – Χατζοπούλου – Δαγκλή – Μακρή – Χαρ. Τρικούπη – Oινέως – Αγίου Γεωργίου – Ευτυχίας Καλύβα – Γοργοποτάμου – Ανδρέα Παναγόπουλου – Πλατεία Συντριβανίου.

ΑΦΙΞΗ 7.20μμ. στην οδό Βότση 9 στα γραφεία του Συλλόγου

ΟΙ ΠΕΖΟΙ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΟΙ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΒΩΜΟ.

Ο Σύλλογος ευχαριστει τη Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου για την ενεργό συμμετοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button