Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Την πρόσκληση ένταξης εξοπλισμού στο ΕΣΠΑ Δυτικής Ελλάδος χαιρετίζουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Η Ένωση Αξιωματικών της ΕΛΑΣ στη Δυτική Ελλάδα  με ανακοίνωση της χαιρετίζει την απόφαση υπογραφής σχετικής πρόσκλησης ένταξης της Ελληνικής Αστυνομίας στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα ΕΣΠΑ   «Δυτική Ελλάδα 2014 -2020» από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Μέσα από αυτό, θα καταστεί δυνατή η άντληση ποσού 2.000.000 Ευρώ, για τον εφοδιασμό των αστυνομικών υπηρεσιών της περιφέρειας μας με οχήματα και λοιπό υλικοτεχνικό εξοπλισμό, προκειμένου να ενισχυθεί η ασφάλεια των μετακινήσεων στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειάς.

Η σχετική ανακοίνωση συνεχίζει:

«Η παραπάνω εξέλιξη αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της αναγνώρισης από την Πολιτεία  της συνεχούς προσφοράς του Σώματος προς την κοινωνία και έρχεται να καλύψει μέρος των σοβαρών ελλείψεων που παρουσιάζουν όλες οι αστυνομικές υπηρεσίες σε οχήματα και μέσα, λόγω της συνεχούς μειωμένης χρηματοδότησης από τους εθνικούς πόρους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τόσο τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα, όσο και τον Αρχηγό του Σώματος Αντιστράτηγο κ. Αριστείδη Ανδρικόπουλο, ο οποίος με την προσωπική του παρέμβαση κατά την πρόσφατη επίσκεψή του, συνέβαλε στον διπλασιασμό του χρηματικού ποσού που είχε αρχικά προβλεφθεί για την Ελληνική Αστυνομία από το παραπάνω πρόγραμμα.

Τέλος αναμένουμε την ένταξη της Ελληνικής Αστυνομίας ως φορέα υλοποίησης και στην έτερη δράση του εν λόγω επιχειρησιακού προγράμματος ΕΣΠΑ που αφορά την προστασία του Περιβάλλοντος, όπως έχει ήδη γίνει στο σύνολο σχεδόν των  Περιφερειών  της Χώρας, ώστε να επωφεληθούν και άλλες αστυνομικές υπηρεσίες, πλην αυτών της τροχαίας.»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close