ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Την Δευτέρα συνάντηση Παπαναστασίου με τους επικεφαλής των παρατάξεων-τι θα συζητήσουν

Αναμένεται να συμφωνηθεί θεματολογία για τα επόμενα Δημοτικά Συμβούλια-γιατί δήλωσε «έξαλλος» ο δήμαρχος Αγρινίου

Την ερχόμενη Δευτέρα 4 Ιουλίου πρόκειται να γίνει συνάντηση του δημάρχου Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκου Καζαντζή με τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Η συνάντηση έχει ήδη κανονιστεί για τις 7:30 μ.μ. και αντικείμενο της είναι να υπάρξει συμφωνία, ως προς την θεματολογία των επόμενων συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Στο Δημοτικό Συμβούλιο, σε κάθε σχεδόν  συνεδρίαση τίθενται σοβαρά ζητήματα και οι εξελίξεις γύρω απο αυτά, όπως οι οδικοί άξονες, το Πανεπιστήμιο, το νοσοκομείο κ.α. και εσχάτως το ΠΟΠ ελιάς Καλαμών.


Ο δήμαρχος Αγρινίου, υπήρξε ιδιαίτερα καυστικός στις αναφορές του, σχετικά με την διαχρονική αντιμετώπιση των κυβερνήσεων απέναντι στην περιοχή. Εξέφρασε απογοήτευση και θυμό, αντιλαμβανόμενος και την αγωνία των παρατάξεων της αντιπολίτευσης για τα κορυφαία αυτά ζητήματα.

«Τρώμε παπά εδώ και 30-40 χρόνια. Λυπάμαι, πραγματικά είμαι έξαλλος» είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αγρινίου.

Πιθανότατα στο επόμενο δεκαήμερο να συνεδριάσει εκ νέου το Δημοτικό Συμβούλιο, όπου και αναμένεται να τεθούν επί τάπητος, κάποια από τα σοβαρά ζητήματα που «καίνε» την περιοχή του Αγρινίου

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button