Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Tην απεργία της 6ης Μαΐου στηρίζει το σωματείο σχολικών τροχονόμων Αιτωλοακαρνανίας

Ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο Σχολικών Τροχονόμων Αιτωλοακαρνανίας με την οποία και εκφράζει τη στήριξή του στην απόφαση του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου να εορταστεί η Πρωτομαγιά με απεργία στις 6 Μαΐου.

Αναλυτικά:

«Συνεδρίασε το Δ.Σ. του σωματείου μας  και αφού συζήτησε για τις εξελίξεις  σε  πανδημία ,  εργασιακά    και γιορτασμό της  Πρωτομαγιάς,   αποφάσισε  να στηρίξει  την απόφαση του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου ( Ε.Κ.Α.) να γιορταστεί η Πρωτομαγιά  αγωνιστικά με απεργία  στις 6 Μάη.

Να δώσουμε  μια πρώτη απάντηση στην κυβέρνηση  για το νομοσχέδιο έκτρωμα  που ετοιμάζεται  να φέρει  για  ψήφιση στη βουλή  που καταργεί  το 8ωρο  επιβάλλοντας τη 10ωρη εργασία , ιδιωτικοποιεί  την ασφάλιση και βάζει παραπέρα φραγμούς στη δράση των συνδικάτων.

Το σωματείο μας διεκδικεί το δικαίωμα στην εργασία με πλήρη ασφαλιστικά  και εργασιακά δικαιώματα, μιας και εξυπηρετούμε  μόνιμες και διαρκείς ανάγκες  , συμβάλλοντας   στην ασφαλή  μετακίνηση των παιδιών μας προς και από το σχολείο.

Καλούμε όλες τις συναδέλφισσες να δώσουν  αγωνιστικό, μαζικό, ταξικό «παρών» στην εκδήλωση του Ε.Κ.Α.  την Τετάρτη 5 Μάη   ώρα 7:30 μ.μ.  και στην απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη 6 Μάη  ώρα 10:30 π.μ.  στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο.

Με αγώνες τιμάμε τους νεκρούς της τάξης μας

ΖΗΤΩ Η 1Η ΜΑΗ 2021

ΤΟ Δ.Σ.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button