ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Την άμεση στελέχωση του Νοσοκομείου Αγρινίου με το απαραίτητο προσωπικό ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου με ανακοίνωσή του υπογραμμίζει ότι παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το Νοσοκομείο Αγρινίου και τη μετατροπή του σε σημείο αναφοράς για τον κορωνοϊό.

Επιπρόσθετα, ζητά από την Πολιτεία την έγκαιρη στελέχωσή του με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του.

Αναλυτικά:

«ΤΟ ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το Νοσοκομείο Αγρινίου καθώς και τους έντονους προβληματισμούς που εκφράζει το ιατρικό προσωπικό σε σχέση με την απόφαση της Πολιτείας να λειτουργήσει το Νοσοκομείο Αγρινίου ως Νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊού και εάν πληροί τις προϋποθέσεις για αυτό τον σκοπό.

Η εύλογη ανησυχία και προβληματισμοί σύμφωνα με τις δηλώσεις των εκπροσώπων του ιατρικού προσωπικού , αφορούν την έλλειψη του επαρκούς προσωπικού ,ικανού να ανταποκριθεί στις εξαιρετικά αυξημένες υποχρεώσεις που θα αντιστοιχούν σε ένα Νοσοκομείο αναφοράς κορωνοϊού.

Το ΔΣ του ΕΣΑ ζητά άμεσα και έγκαιρα από την Πολιτεία να στελεχώσει με το αναγκαίο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό το Νοσοκομείο Αγρινίου για να έχει την επάρκεια σαν Νοσοκομείο αναφοράς κορωνοϊού να αντιμετωπίσει με αποτελεσματικό τρόπο αν και εφόσον χρειασθεί και να νοσηλεύσει σοβαρά περιστατικά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button