Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Τιμήθηκε στο Αγρίνιο η ημέρα των αποστράτων αστυνομικών

Η γιορτή των Αγίων Πάντων έχει καθιερωθεί από την Ελληνική πολιτεία ως ημέρα απόδοσης τιμής και αναγνώρισης της αξίας και της προσφοράς των αποστράτων στην Ελληνική Αστυνομία και στο κοινωνικό σύνολο.

Ο εορτασμός στο Αγρίνιο πραγματοποιήθηκε στο Ναό της Ζωοδόχου Πηγής από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας. Τελέστηκε δοξολογία και δέηση.


Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γεώργιος, ο Διευθυντής της Δ.Α. Ακαρνανίας κ. Γαλαζούλας Δημήτριος, ο Α/Δ΄ κ. Σπυρόπουλος Κωνσταντίνος, ο Διευθυντής της Υ/Α Αγρινίου κ. Ντζιακώστας Μιχαήλ, ο Διοικητής του τμήματος Τροχαίας Αγρινίου κ. Αντωνίου Αλέξιος, ο Διοικητής του τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου κ. Καραίσκος Ηλίας και οι Διοικητές των Περιφερειακών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης. Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ. Ακαρνανίας κ. Μαυραγάνης Χρήστος, ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Α.Α.Σ. Νομού Αιτωλ/νίας κ. Καρίνος Παύλος, εκπρόσωπος της Τ.Δ. Ακαρνανίας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών και απόστρατοι Αστυνομικοί όλων των βαθμίδων με τις οικογένειές τους.

Την ημερήσια διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Σκούμα Κωνσταντίνου ανέγνωσε ο Α/Β’ κ. Λαμπράκης Δημήτριος.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου κ. Τσούνης Δημήτριος ο οποίος ευχαρίστησε το Διευθυντή για τη διοργάνωση της εορτής και την απόδοση των τιμητικών διπλωμάτων ευδόκιμης υπηρεσίας στη γιορτή της Προστάτιδας των Αποστράτων και την ενημέρωση των υποψηφίων αποστράτων για την περαιτέρω παραμονή τους στο Ίδρυμα Μέριμνας και Αριστείας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης δόθηκε δεξίωση προς τιμήν των παρευρισκομένων.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button