Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Αιχμές Τηλυκράτη για τη Δημοτική Αρχή αναφορικά με τα γήπεδα της Λευκάδας

Μετά την έκτακτη γενική συνέλευση του Δ.Σ. του Τηλυκράτη για το θέμα του γηπέδου, η ομάδα της Λευκάδας εκφράζει την μεγάλη ανησυχία της. Μάλιστα, αφήνει αιχμές κατά της Δημοτικής Αρχής για την κατάσταση που επικρατεί στα γήπεδα της Λευκάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Στις 2/9/2018 και ώρα 20.00 έλαβε χώρα η έκτακτη γενική συνέλευση του σωματείου. Μοναδικό θέμα της συνέλευσης ήταν η ενημέρωση των μελών και η λήψη αποφάσεων για το θέμα του γηπέδου.


Συγκεκριμένα:

Τα μέλη ενημερώθηκαν για όλο το ιστορικό των δύο συναντήσεων που είχε ο πρόεδρος και μέλη του συμβουλίου με τον εντεταλμένο σύμβουλο σε θέματα αθλητισμού κ.Πολίτη. Η πρώτη συνάντηση αρχές Αυγούστου αφορούσε τον καθορισμό προπονήσεων στο στάδιο της Λευκάδας και η δεύτερη στο τέλος Αυγούστου αφορούσε τον καθορισμό προπονήσεων στο στάδιο Σφακιωτών. Εντελώς αιφνιδιαστικά μας ανακοινώθηκε στη δεύτερη συνάντηση ότι το γήπεδο την επόμενη ημέρα κλείνει για αλλαγή χλοοτάπητα!!!
Διαμαρτυρηθήκαμε έντονα για τον τρόπο που αποφασίσθηκε μονομερώς, από πλευράς δήμου αυτή η ενέργεια την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Ενέργεια που δείχνει έστω και την στοιχειώδη έλλειψη σεβασμού απέναντι στην ομάδα και τον κόσμο του Τηλυκράτη!

Τα λογικά επιχειρήματά μας ότι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι κλειστά για έργα άλλα δύο γήπεδα στη Λευκάδα (Νυδρί και Τσουκαλάδες),και κλείνοντας και την Λευκάδα μένει μόνο το γήπεδο των Σφακιωτών, όπου θα στοιβαχτούν τέσσερις ομάδες για προπόνηση και σε λίγες ημέρες έξι,ενώ θα έπρεπε να παραδοθεί πρώτα ένα γήπεδο και μετά να κλείσει της Λευκάδας, δυστυχώς απαντήθηκαν με μορφασμούς και σιωπή!

Για την οικονομική ζημιά που θα υποστεί η ομάδα:

Η οικονομική ζημιά που θα υποστεί η ομάδα με αγώνες, σαν γηπεδούχος, να τους παίξει σε γήπεδο εκτός νομού αφού με υπαιτιότητα του δήμου δεν υπάρχει άλλο αδειοδοτημένο γήπεδο στο νομό για παιχνίδια Γ εθνικής, και αυτό αφήνει παντελώς αδιάφορη την δημοτική αρχή(αρμόδιος για την αδειοδότηση είναι ο δήμος και μόνο και επιπλέον τα γήπεδα της Λευκάδας είναι όλα δημοτικά).

Προτείναμε έστω οι εργασίες να αρχίσουν μετά από τις 16 Σεπτεμβρίου έτσι ώστε το παιχνίδι κυπέλλου με ομάδα της football league στο οποίο είμαστε γηπεδούχοι να γίνει στη Λευκάδα, παιχνίδι πολύ κρίσιμο καθότι με νίκη η ομάδα μας μπαίνει στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος, και αυτό αντιμετωπίσθηκε με άρνηση, σιωπή και μορφασμούς!!!

Κα πριν βιαστείτε κύριοι να πείτε ότι για το συγκεκριμένο παιχνίδι χρειαζόταν άδεια γηπέδου football league που δεν διαθέτει το στάδιο της Λευκάδας, διαβάστε τι λέει ο 4479/2017 άρθρο 5 παράγραφος 2 και 4!!!

Να σας πούμε???

Η άδεια λειτουργίας που εκδίδεται με απόφαση του δημάρχου έπειτα από βεβαίωση των τεχνικών υπηρεσιών μπορεί να είναι προσωρινή με τον όρο εντός καθορισμένης προθεσμίας να αποκατασταθούν τυχόν ελλείψεις. Μπορεί επίσης να είναι τμηματική εξαιρώντας τμήματα της εγκατάστασης προβληματικά!

Και αυτό το αναφέρουμε γιατί συγκεκριμένος κύριος που γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι όλο το Σαββατοκύριακο σπεκουλάρει και απειλεί…

Κύριοι, η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ομάδα του Τηλυκράτη της σεζόν 2017-18 πολεμάται… Απαιτούμε σεβασμό στην ομάδα, στον κόσμο, στην ιστορία μας.

Αποφασίσατε ερήμην μας με μοναδικά πολιτικά κριτήρια ενάντια στον κόσμο της ομάδας, στον κόσμο της Λευκάδας.

Το ελάχιστο που μπορείτε να κάνετε τώρα και είστε υποχρεωμένοι να γίνει, να εφαρμόσετε το νόμο για το γήπεδο του Νυδριού! Να αδειοδοτηθεί για αγώνες Γ΄Εθνικής.
Ζητάμε εφαρμογή του νόμου και κανένα ρουσφέτι. Ο Τηλυκράτης δεν είναι συμπολίτευση ούτε αντιπολίτευση.

Ο Τηλυκράτης είναι:

91 χρόνια ιστορίας, υπερηφάνειας και αθλητικού ιδεώδες.
91 χρόνια ευθύνης για τα επόμενα.
91 χρόνια οδηγός για τις μελλοντικές επιτυχίες.
91 χρόνια αθλητισμού αλλά και φιλανθρωπικών εκδηλώσεων για τον συνάνθρωπο και για το εύ αγωνίζεσθε”.

Τοπική Διαφήμιση
one Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button