ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Τηλεδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλ/νίας

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Μεσολογγίου αποφάσισε να προχωρήσει σε μια σειρά επαφών μέσω τηλεδιασκέψεων με φορείς και συλλόγους μας για άμεση και έγκυρη ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση που βιώνουμε στην περιοχή.

Συγκεκριμένα στις 13 Απριλίου ημέρα Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η 1η τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλ/νίας κ. Άρη Τριβλή όπου και υπήρχε ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στην ιατρική κοινότητα καθώς και στην περιοχή, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις κρουσμάτων με κορωνοϊό.

Ενημερώνει σχετικά η κομματική οργάνωση:

“Επίσης έγινε ιδιαίτερη αναφορά στη άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της ιατρικής κοινότητας και του διοικητή του νοσοκομείου Μεσολογγίου κ. Πάνου Παπαδόπουλου όπου όπως μας ενημέρωσε ο κ. Τριβλής, έχουν καθημερινή επικοινωνία.

Από τη σύσκεψη αυτή αποκτήσαμε σαφή εικόνα για τα μέτρα προστασίας που υπάρχουν, τις ελλείψεις καθώς και τις κινήσεις που επιβάλλεται να γίνουν για την ενίσχυση του συστήματος Δημόσιας Υγείας.

Καταστήσαμε σαφές στον κ. Τριβλή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Μεσολογγίου είναι στη διάθεση του σε θεσμικό επίπεδο αλλά και οπουδήποτε μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι.

Τέλος κατόπιν ικανοποίησης και από τις δυο πλευρές για την συνάντηση μας αυτή, αναδείχτηκε η ανάγκη για τακτικότερη επικοινωνία”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button