ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Τηλεδιάσκεψη κυβέρνησης και εκπροσώπων της εστίασης

Ζητούμενο η βιώσιμη ευκαιρία επανεκκίνησης του κλάδου

Σε συνέχεια της πρόσφατης επιστολής των 50 σωματείων εστίασης πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη, με πρωτοβουλία του γραφείου πρωθυπουργού.

Το μεσημέρι της παρασκευής 6/10/2020, με συμμετοχή του υπουργού οικονομικών κ.Χρήστου Σταϊκούρα, του Γ.Γ. δημοσιονομικής πολιτικής κ.Θάνου Πετραλιά, της γ.γ. εργασίας κ. Άννας Στρατινάκη και αντιπροσωπείας του #estiasigreece απ’όλες τις γεωγραφικές περιφέρειες της χωρας.

Κοινή παραδοχή όλων των συμμετεχόντων ήταν ότι η εστίαση υποφέρει και ότι χρειάζεται ευέλικτη και ειδικά σχεδιασμένη προσέγγιση. Υπήρξαν στοιχειοθετημένες προτάσεις για την αντιμετώπιση των άμεσων ζητημάτων ρευστότητας στα πλαίσια των μέτρων που εξαγγέλθηκαν.

Την ερχόμενη εβδομάδα προγραμματίστηκε δεύτερη συνάντηση, ώστε να γίνει διαβούλευση σε μια αναλυτική δέσμη προτάσεων με απώτερο σκοπό όλα τα καταστήματα εστίασης να έχουν βιώσιμη ευκαιρία επανεκκίνησης.

“Η συζήτηση έγινε σε υψηλότατο επίπεδο καθώς η εστίαση πλέον συνομιλεί ισότιμα και με το ειδικό βάρος που της αναλογεί”, αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button