Τι την ήθελες την μπάλα αντιδήμαρχε;

Χοντρό “πέσιμο”, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη πριν λίγες μέρες ο Νίκος Γκρίζης, για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και την τελική… βαθμολογική κατάταξη των ομάδων.

Ο αντιδήμαρχος, όπως είναι γνωστό, αγωνίζεται στον Αστέρα Αγρινίου, που πριν λίγες μέρες αντιμετώπισε την Κυψέλη εκτός έδρας.


Η ομάδα της Κυψέλης ήθελε μόνο νίκη για να μείνει στην κατηγορία, όμως ο αδιάφορος Αστέρας παίζοντας φουλ άμυνα, πήρε την ισοπαλία, οδηγώντας την Κυψέλη στον υποβιβασμό.

Με τη λήξη του αγώνα ο αντιδήμαρχος έγινε δέκτης αποδοκιμασιών και ύβρεων, όπως μαθαίνουμε, μιας και κατηγορήθηκε πως… “έβαλε το ποδαράκι του” στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Στο χωριό της Δ.Ε. Στράτου, πιστεύουν πως ο κ. Γκρίζης επηρέασε κάπως τα πράγματα , ώστε να μείνει η Σκουτερά και να πέσει η Κυψέλη και οι λόγοι από αυτούς που τον αποδοκίμασαν θεωρούνται πολιτικοί – προεκλογικοί και όχι αγωνιστικοί.

Μάλιστα φέρεται να τον προειδοποίησαν πως δεν θα βρει ψήφο στην Κυψέλη!

Το αξιοσημείωτο είναι πως λίγες μέρες μετά, στην γιορτή της ΕΠΣΑ, ο κ. Γκρίζης κλήθηκε να… βραβεύσει την υποβιβασθείσα ομάδα της Κυψέλης, για την άνοδο που πέτυχε στο περσινό πρωτάθλημα!

Εκεί παραλίγο να υπάρξει και… δεύτερος γύρος!

Βέβαια, ο Νίκος Γκρίζης θα πει πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, παίζουν “στα ίσια” τα παιχνίδια τους.Στην Κυψέλη πάντως, δεν τον πιστεύουν…

Π.Η.Τ.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: αντιδήμαρχος Αγρινίου Αστέρας Κυψέλης Νίκος Γκρίζης Σκουτερά