ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Τι προτείνει ο Π. Παπαδόπουλος για την περιοχή του Λεσινίου

«Ο Δήμος να υποβάλει αίτημα χρηματοδότησης από το ΥΠΕΣ και με προγραμματική σύμβαση με τον ΤΟΕΒ Λεσινίου να αγοράσει άμεσα την αντλία που απαιτείται» προτείνει ο Δημοτικός Σύμβουλος Μεσολογγίου με το συνδυασμό «Συμμαχία για το Μέλλον», Πάνος Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά:


«Ο Δήμος να υποβάλει αίτημα χρηματοδότησης από το ΥΠΕΣ και με προγραμματική σύμβαση με τον ΤΟΕΒ Λεσινίου να αγοράσει άμεσα την αντλία που απαιτείται

Επειδή η απόδοση ευθυνών δεξιά και αριστερά δεν έχει τέλος.

Επειδή οι παραγωγοί της περιοχής Λεσινίου – Κατοχής για άλλη μια φορά θα μείνουν με τις υποσχέσεις.

Επειδή η όποια διαδικασία για εκτέλεση έργου μακράς πνοής (9 εκατ. ευρώ) θα απαιτήσει τουλάχιστον δύο χρόνια.

Κύριε Δήμαρχε, μία λύση υπάρχει: Να υποβάλει άμεσα ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου αίτημα χρηματοδότησης προς το Υπουργείο Εσωτερικών από τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων – ΣΑΕ – 055 για το «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από τις θεομηνίες στους ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού της χώρας».

Το αίτημα θα πρέπει να αφορά την αντικατάσταση – προμήθεια αντλίας προϋπολογισμού τουλάχιστον 200.000 ευρώ και στη συνέχεια ο Δήμος με προγραμματική σύμβαση με τον ΤΟΕΒ Λεσινίου να υλοποιήσει με τη διαδικασία του κατεπείγοντος το εν λόγω έργο.

ΥΓ. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι έχετε ετοιμάσει το απαιτούμενο τεχνικό δελτίο που πρέπει να αποσταλεί στο Υπουργείο Εσωτερικών μέσα στις συγκεκριμένες προθεσμίες, πράγμα το οποίο αμφιβάλουμε αν το έχετε πράξει. Πάντως το βέβαιο είναι ότι αίτημα για έκτακτη χρηματοδότηση επί του συγκεκριμένου θέματος, μέχρι σήμερα, δεν έχετε υποβάλλει…

Πάνος Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος

«ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

Δ.Ε. Οινιαδών»

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button