PressαρίσματαΡοή Ειδήσεων

Τι μετάνιωσε ο Φώτης Κωστούλας

Πολλοί έμειναν στη δήλωση ότι η Ευρώπη είναι μόνιμος στόχος ή στην άρνηση ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την δημοτική αρχή στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης Κωστούλα στον ιστότοπο TitormosNet.

Ένας στόχος για την ομάδα και λίγη ίντριγκα για τις επερχόμενες εκλογές, όσο να ‘ναι, προκαλούν ενδιαφέρον.

Εδώ στη στήλη όμως έμεινε περισσότερο το τι έχει μετανιώσει. Και απαντάει ως εξής στο συγκεκριμένο ερώτημα:

«Ξέρετε όταν φτιάχνεις κάτι, όταν χαράζεις μια διαδρομή, όταν προχωράς, καμιά πορεία δεν είναι μια ευθεία. Τρώμε τα μούτρα μας πολλές φορές, κάνουμε λάθη που τα διαπιστώνουμε πολύ αργότερα.

Ναι, πολλά θα διόρθωνα σχετικά με την πορεία μας. Δεν μπορώ όμως να σας μιλήσω για κάποιο τεράστιο λάθος που μας πήγε πίσω, αλλά για αρκετά λάθη σε μια μακρά πορεία.

Ίσως ένα πράγμα θα είχα κάνει διαφορετικά, αν γνώριζα το ποδόσφαιρο και τη νοοτροπία των παραγόντων του: Να είχα ρίξει ακόμη πιο πολλά λεφτά, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, για ένα καλύτερο ρόστερ, όταν ήμασταν στις μικρότερες κατηγορίες για να επιτύχουμε την άνοδο μας στη Superleague.

Αυτό θα μεγάλωνε τα έσοδά μας, δεν θα έφευγαν τόσα πολλά χρήματα από την τσέπη μας και παράλληλα αυτά θα είχαν αξιοποιηθεί σε καλύτερες υποδομές στο γήπεδο και στο προπονητικό κέντρο.

Αντί να δώσω 3-4 εκατομμύρια για να ανέβει η ομάδα από την Γ΄ Εθνική στην Α΄ σε ένα εύλογο διάστημα, θα έδινα περισσότερα ώστε να επιταχύνουμε την άνοδο με ότι αυτό συνεπάγεται…

Αλλά αυτό είναι πια εκ των υστέρων, δεν μπορείς να το ξέρεις από την αρχή. Άλλωστε το «μετά Χριστόν προφήτης», είναι συχνό φαινόμενο στις επιχειρήσεις»

Με άλλα λόγια, αυτό που λέει είναι εκείνο που έλεγε κι ο κόσμος εκείνα τα χρόνια.

Ότι έπρεπε να έχει ανέβει πιο γρήγορα τις κατηγορίες. Έπρεπε να… χώσει λεφτά περισσότερα για να κερδίσει χρόνια. Όμως λέει «ενάντια στο κατεστημένο»…

Αλλά ενάντια στο κατεστημένο τότε δεν μπορούσε να κάνει έτσι δεν είναι;

Θέλει να πει η στήλη, αν δεν ισχύει αυτό, πάει να πει ότι μπορούσε τότε με περισσότερα λεφτά να κάνει τη δουλειά του πιο γρήγορα.

Αυτό όμως θα σήμαινε ότι κάπου θα πήγαιναν εκείνα τα λεφτά. Και όλοι ξέρουμε ότι δεν θα ήταν δυνατόν να πάνε «ενάντια στο κατεστημένο».

Έτσι για να ξέρουμε τι λέμε. Οπότε, ίσως καλύτερα που το μετανιώνει αυτό τώρα. Αν είχε πράξει αλλιώς, σήμερα δεν θα είχε την έξωθεν καλή μαρτυρία…

Υ.Γ. Στο τέλος λέει κι ότι δεν κρατάει κακία, δεν του έχει μείνει απωθημένο το ότι κάποιοι τον έκριναν άδικα.

«Το θέμα της αμφισβήτησης δεν με αγγίζει πια και δεν το σκέφτομαι, όμως η αναγνώριση του κόσμου με τιμά και με ευχαριστεί», λέει.

Σωστά, γιατί κάποιοι τοίχοι ακόμη έχουν υβριστικά συνθήματα εναντίον του και ποτέ κανείς δεν τα έσβησε.

Οπότε, μόνο να προσπαθεί να μην τον νοιάζει μπορεί, κι αυτός όπως και άλλοι.

Ο φασισμός του σπρέι είναι ανίκητος άλλωστε στην ελλαδάρα…

η συντακτική απολογιστική μονάδα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close