sliderΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Τι λέει ο δικηγόρος του αξιωματικού που ερευνάται για υπεξαίρεση στην Α.Δ. Αιτωλίας (video)

Ανέφερε ότι αντιμετώπιζε τεράστια οικονομικά προβλήματα και ότι ο ίδιος ενημέρωσε για την πράξη του

Περίπου 200.000 ευρώ είναι το ποσό το οποίο φέρεται να υπεξαίρεσε αστυνομικός από τα ταμεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, με την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας να διενεργεί τις σχετικές έρευνες.

Ο δικηγόρος του φερόμενου ως δράστη της υπεξαίρεσης, Αντώνης Φράγκος, μίλησε στην τηλεόραση του Ionian, τονίζοντας ότι ο εντολέας του έχει αποδεχθεί και ομολογήσει την πράξη του.


Μάλιστα, ο ίδιος, σύμφωνα με όσα τόνισε, ενημέρωσε τον διευθυντή του για την πράξη του. Φέρεται η υπεξαίρεση από μεριάς του να τελούνταν επί 15 έτη.

«Ο εντολέας μου έχει αποδεχθεί και ομολογήσει την πράξη του. Το γεγονός δεν προέκυψε από κάποια καταγγελία, ο ίδιος ενημέρωσε τον διευθυντή του. Έχει ξεκινήσει εδώ και 15 χρόνια περίπου, δεν είναι κάτι πρόσφατο. Ειδοποίησε τους ανωτέρους του και κινήθηκε η διαδικασία. Ενημέρωσε γιατί δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Ήρθε κλιμάκιο από την Αθήνα. Ακόμα δεν έχουν καταλήξει στο ακριβές ποσό. Δεν έχει ασκηθεί δίωξη, δεν είναι στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Η δικογραφία θα αρχίσει να σχηματίζεται και θα παραδοθεί στον αρμόδιο ανακριτή. Θα γίνει ο έλεγχος και θα παραπεμφθεί, δήλωσε ο δικηγόρος.

Όσο για τα κίνητρα του εντολέα του, ο κ. Φράγκος σχολίασε:

«Είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει απασχολήσει τις αρχές. Είχε τεράστια οικονομικά προβλήματα λόγω δανεισμού και λόγω υποχρεώσεων ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις απέναντι στα παιδιά του, που έχουν σπουδάσει σε πανεπιστήμια της Ελλάδας. Η σύζυγός του δεν εργαζόταν. Το βασικό είναι ότι ο ίδιος ενημέρωσε τον διευθυντή του. Έχει αναλάβει τις ευθύνες του και σκοπός του είναι να επιστρέψει όπως μπορεί τα χρήματα»

Χορηγούμενη

papathanasiou2025 Τοπική Διαφήμιση
print Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button