Ελλάδα

Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα;

koi-pasxa-arnia1

Ούτε τρεις βδομάδες δε μας χωρίζουν από το Πάσχα και ήδη οι εργαζόμενοι έχουν αρχίσει να κανονίζουν άδειες και όπως είναι λογικό σε αυτές τις περιπτώσεις μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες είναι ο καιρός.

Τι καιρό δηλαδή θα κάνει τις ημέρες του Πάσχα. Προφανώς, οι μετεωρολόγοι δεν μπορούν να κάνουν ακόμη με ακρίβεια προβλέψεις, καθώς στηρίζονται σε επιστημονικά στοιχεία τα οποία δεν είναι ακόμη στη διάθεσή τους ή όσα υπάρχουν δεν μπορούν να δώσουν ακόμη ακρίβεια για το σκηνικό του καιρού εκείνες τις ημέρες.

Τα ημερομήνια πάντως, μία πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού, η οποία ορίζεται σύμφωνα με τον καιρό που κάνει τις 12 πρώτες ημέρες του Αυγούστου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου το σκηνικό του καιρού θα είναι χειμερινό. Θα υπάρχουν βόρειοι άνεμοι με πιθανές καταιγίδες και συνεχείς βροχοπτώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμαίνεται ανάμεσα στους 8 και τους 15 βαθμούς Κελσίου. Τη Μεγάλη Εβδομάδα θα έχουμε συννεφιά, ενώ ο καιρός θα είναι βροχερός, με ισχυρούς ανέμους. Η θερμοκρασία θα ξεκινάει από τους 10 και δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 14 °C.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Παράλληλα και οι πρώτες εκτιμήσεις έγκυρων μετεωρολογικών ιστοσελίδων για τον καιρό εκείνων των ημερών συνάδουν με τα όσα προβλέπουν τα ημερομήνια.

Ειδικότερα τη Μεγάλη Εβδομάδα προβλέπουν θερμοκρασίες που θα κυμαίνονται το πολύ μέχρι 24 βαθμούς στην Αθήνα και με χαμηλότερο τους 9 βαθμούς Κελσίου, ενώ θα υπάρχουν και νεφώσεις. Όσον αφορά στην Κυριακή του Πάσχα συγκεκριμένα, ο καιρός στην Αττική προβλέπεται νεφελώδης με υψηλότερο τους 20° και χαμηλότερο τους 13°.

Για τη Θεσσαλονίκη τώρα τη Μεγάλη Εβδομάδα αναμένουμε θερμοκρασίες που θα αγγίξουν το πολύ τους 23 βαθμούς και με χαμηλότερο τους 5 βαθμούς Κελσίου, ενώ θα υπάρχουν και νεφώσεις και βροχές μες στην εβδομάδα. Όσον αφορά στην Κυριακή του Πάσχα συγκεκριμένα, ο καιρός στην Θεσσαλονίκη προβλέπεται νεφελώδης με υψηλότερο τους 19° και χαμηλότερο τους 8°.

matrix24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close