Τι γίνεται με τη διαμόρφωση του πάρκινγκ στο ΔΑΚ Αγρινίου-γιατί καθυστερεί

Για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει διαμορφωθεί ο χώρος που έχει μισθωθεί από τον δήμο Αγρινίου, απέναντι από το ΔΑΚ ώστε να γίνει πάρκινγκ οχημάτων, ρωτήθηκε σήμερα η δημοτική πλειοψηφία, στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου.

Το θέμα έθεσε ο κ. Πάνος Καψάλης, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, που γνωστοποίησε μάλιστα πως υπέστη ζημιές το όχημα του πρόσφατα, εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί, ζητώντας να μάθει για ποιον λόγο η διαμόρφωση του χώρου, καθυστερεί.


«Με το πάρκινγκ είμαστε στάσιμοι διότι ο καιρός δεν μας επιτρέπει να κάνουμε εργασίες. Όσες φορές επιχειρήσαμε μπήκε το γκρέιντερ μέσα και έφυγε στη μισή ώρα. Αυτό είναι πραγματικότητα και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κάποιος», ανέφερε αρχικά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χρήστος Ζαρκαβέλης.

«Η συγκεκριμένη είναι βαλτώδης περιοχή. Είναι βαρκό όπως το λέμε. Αυτό που εμείς το κάναμε επιλογή, να εγκαλούμαστε που δεν έχει ξεκινήσει» συμπλήρωσε ο Δήμαρχος, έχοντας σύντομη αντέγκληση με τον Παναγιώτη Καψάλη αναφορικά με το ποιος πρώτος εισηγήθηκε την εκμίσθωση χώρου για το πάρκινγκ.

«Λέω να εγκαλούμαστε γιατί αργήσαμε κάτι να κάνουμε. Το έλλειμμα επιχειρημάτων της αντιπολίτευσης είναι ξεκάθαρο με εξαίρεση κάποιες παρατάξεις που βάζουν ερωτήματα σοβαρά. Το στάδιο δεν είχε ποτέ πάρκινγκ και ήταν σε άθλια κατάσταση όταν αναλάβαμε. Το έχουμε εκσυγχρονίσει πλήρως, ξεκινάει και η ανακατασκευή του ταρτάν. Νοικιάσαμε το χώρο απέναντι, θα το φτιάξουμε και το πάρκινγκ. Κάποιοι καλούν την τροχαία επίτηδες να γράφει τα αυτοκίνητα απέναντι, αναγκαστήκαμε να βάλουμε κώνους. Να μην αγχώνονται κάποιοι θα το κάνουμε», κατέληξε ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: ΔΑΚ Αγρινίου Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου πάρκινγκ