ΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Τι έγραψε για τη μεταφορά του Μητροπολίτη Κοσμά στον Ευαγγελισμό ο καθηγητής Γ. Παυλάκης

«Κατάθλιψη» γράφει πως νιώθει ο καθηγητής, για το ότι ο Μητροπολίτης Κοσμάς μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, ενώ άλλοι δεν θα έχουν αυτή την "πολυτέλεια"

Κατάθλιψη νιώθει ο καθηγητής Παυλάκης για το γεγονός ότι ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς, ανεμβολίαστος και αρνητής του κορωνοϊού, μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, όπου σχεδόν με το ζόρι διασωληνώθηκε, ενώ άλλοι νοσούντες- που έκαναν το ηθικό τους καθήκον και εμβολιάστηκαν- δεν θα τύχουν τις ίδιας ιδιαίτερης αντιμετώπισης…

Αναδημοσίευσε την ανάρτηση φίλου του και γράφει«Μου προκάλεσε έντύπωση…ψέμματα, κατάθλιψη μου προκάλεσε η ανάρτηση του φίλου μου που μόλις διάβασα».

Η ανάρτηση του καθηγητή Παυλάκη

Μου προκάλεσε εντύπωση, ψέμματα, κατάθλιψη, η ανάρτηση φίλου που μόλις διάβασα:


«διαβάζω σήμερα ότι Μητροπολίτης, αρνητής του εμβολιασμού και της μάσκας, με έδρα περιοχή της επαρχίας της οποίας το κεντρικό νοσοκομείο πρόσφατα αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα με τη θνητότητα στη ΜΕΘ COVID-19 (αλήθεια, τι απέγινε με εκείνη την υπόθεση;) νόσησε από κορωνοϊό και κινήθηκε ολόκληρη διαδικασία διακομιδής σε μεγάλο νοσοκομείο (το οποίο έχει παράδοση στο να νοσηλεύει νοσούντες εκκλησιαστικούς αξιωματούχους) των Αθηνών.

Αναρωτιέμαι, καλοπροαίρετα, πόσοι πολίτες συνομήλικοι του Μητροπολίτη (περαστικά του κιόλας) που νοσούν με κορωνοϊο και ευρίσκονται στην ίδια περιοχή όντες διασωληνωμένοι, τυγχάνουν της ίδιας αντιμετώπισης…;

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για πολιτικούς, επιχειρηματίες κ.ο.κ.

Από τη μια έχουμε διασωληνωμένους απλούς πολίτες – οι οποίοι μπορεί και να έχουν επιτελέσει και το υγειονομικό και ηθικό τους καθήκον να έχουν εμβολιαστεί – εκτός ΜΕΘ (όπου βέβαια όπως ο Θάνος πριν 5 μέρες και ο Κυριάκος χθες μας είπαν ότι “δεν έχει και καμια σπουδαία διαφορά”), κι από την άλλη έχουμε τόσο επιλεκτική διαχείριση κι αντιμετώπιση ομοίων περιστατικών…;»

THETOC

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

4 Σχόλια

 1. Στον καθηγητή τα γράφει και σε ανθρώπους “τυφλούς” από φανατισμό. Πιστεύεις δηλαδή ότι του είπαν του Μητροπολίτη ότι αναμένει κόσμος να μπει στην ΜΕΘ που έχει προτεραιότητα….

 2. Γιατί τόσο χολή και κακιά!!!
  Έρχεται η Γέννηση και εμείς έχουμε μίσος!
  Γιατί;
  Υπάρχει πλέον πραγματική Αγάπη σε ένα Κράτος που είχε στήριγμα την Εκκλησία του Χριστού!
  Λυπάμαι πραγματικά για την κατάντια που φτάσαμε.
  Ο Ένας να μισεί τον άλλον!!!!
  Ο Θεός να μας συγχωρέσει ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. 😢😢😢😢

  1. Υποθέτω ότι αυτά που λες αφορούν τον μητροπολίτη που αντί να δείξει την αγάπη προς τους πάσχοντες (που είχαν και προτεραιότητα) τους έφαγε την θέση στην ΜΕΘ και τους άφησε να πεθάνουν για να σωθεί ο ίδιος . Όντως κατάντια , καλά του τα λες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button