Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Τι απαντά ο πρόεδρος του Ζευγαρακίου για την ακαθάριστη διώρυγα στο χωριό

«Δεν υπήρχε αίτημα για καθαρισμό. Εχει προγραμματιστεί»

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Ζευγαρακίου του δήμου Αγρινίου, Κώστας Παππάς, επικοινώνησε με το agriniopress, σχετικά με τα παράπονα δημοτών ως προς την κατάσταση που δημιουργείται με ακαθάριστη διώρυγα δίπλα σε σπίτια.

Ο πρόεδρος διευκρινίζει πως ουδέποτε του διατυπώθηκε αίτημα για καθαρισμό, αλλά για ράντισμα που έγινε. Όμως σε συνεννόηση με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο πρασίνου, έχει ήδη προγραμματιστεί και καθαρισμός.


Η απάντηση του κ. Παππά:

«Σχετικά με το άρθρο που δημοσιεύσατε για την διώρυγα που βρίσκεται στον περιφερειακό δρόμο της Τ.Κ. Ζευγαρακίου θέλω να σας ενημερώσω ότι το μοναδικό αίτημα αφορούσε ράντισμα για τα κουνούπια το οποίο και έγινε. Συγκεκριμένα ζητήθηκε απο την κυρία που έγινε η καταγγελία,
η συγκεκριμένη διώρυγα πραγματικά ανήκει στο ΤΟΕΒ ποτέ δεν υπήρξε αίτημα για καθαρισμό. Με δικιά μου πρωτοβουλία και έχοντας συναίσθηση της ευθύνης και του ρόλου μου κάθε χρόνο φροντίζω να καθαρίζεται.

Ετσι και φέτος ύστερα από επίβλεψη που έγινε από την αρμόδια υπηρεσία και από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο της τεχνικής υπηρεσίας κ. Ευθύμιο Γριβα τον οποίο ευχαριστώ παρά πολύ γιατί πάντα βοηθάει στα καθημερινά προβλήματα και προσπαθεί να δίνει λύσεις, προγραμματίστηκε ο καθαρισμό της».

Η αρχική ανάρτηση.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button