Δυτική Ελλάδα

Θρηνεί η Ναύπακτος τον άδικο χαμό του Παναγιώτη Φούντα (video)

fountas

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Ναυπάκτου από τον θάνατο του ιδιαίτερα αγαπητού επιχειρηματία Παναγιώτη Φούντα που έχασε τη ζωή του μετά από ηλεκτροπληξία που υπέστη το βράδυ της Κυριακής.

Η κηδεία του τελέστηκε χθες Τρίτη και στη Ναύπακτο κάνεις δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει τον χαμό του. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις Ναυπάκτιων, το δημοσίευμα της εφημερίδας “Εμπρός”, η ανακοίνωση του ΠΑΣ Ναυπάκτου.

“Υπήρξε επιτυχημένος οικογενειάρχης και επιχειρηματίας, με χαμηλό προφίλ, πρόσχαρος και ευγενής προς όλους, ένας πραγματικός φίλος για εκείνους που τον γνώρισαν καλά, ένας πολύτιμος συνεργάτης για όποιον τον συναναστράφηκε επαγγελματικά.

Έμελε ο δρόμος του να τον φέρει ως εδώ, όμως δε θα ξεχαστεί, γιατί δεν πρέπει να ξεχαστεί. Η οικογένειά του είναι προφανές πως θα τον έχει πάντα «μαζί» της, όμως και όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να έχουμε βαθιά χαραγμένο στη συνείδησή μας το πώς πορεύτηκε ο Παναγιώτης, προσπαθώντας να αντιγράψουμε, όσο μπορούμε, την πεντακάθαρή του διαδρομή. Γιατί ο Παναγιώτης, εκτός των υπολοίπων, ήταν και αυτό (στα μάτια των συντακτών αυτών των γραμμών ήταν κυρίως αυτό)… ένα καθαρό πρόσωπο, κι αυτό λέει πολλά, αν όχι όλα.

Η εφημερίδα «Εμπρός Ναυπάκτου» εκφράζει προς την οικογένεια και τους οικείους του τα ειλικρινή της συλλυπητήρια.”

“Η αθλητική οικογένεια του ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (διοίκηση, προπονητές και παίκτες) εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του Παναγιώτη Φούντα, ο οποίος υπήρξε φίλος, μέλος και υποστηρικτής του Συλλόγου μας.

Εκφράζουμε στην οικογένειά του τα βαθιά μας συλλυπητήρια, ευχόμενοι ταυτόχρονα να υπάρξουν δυνατοί βαδίζοντας στο δύσκολο δρόμο που τους επεφύλασσε η μοίρα.

Φίλε μας Παναγιώτη σε ευχαριστούμε για όλα!”

Δείτε τα σχετικά ρεπορτάζ του Lepanto και του Npress:


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close