ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Θλίψη στο Αγρίνιο για το θάνατο του ομοιοπαθητικού ιατρού Πάνου Κατσακιώρη

Συγκίνηση προξενεί στο Αγρίνιο το άκουσμα της είδησης του θανάτου του ομοιοπαθητικού ιατρού, Πάνου Κατσακιώρη, σε ηλικία 66 ετών.

Πρόσωπο γνωστό και αγαπητό στην τοπική κοινωνία, έφυγε από την ζωή αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ήταν πατέρας μίας κόρης


Κηδεύεται την Τετάρτη 19/6 στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής στο Αγρίνιο και ώρα 17:00 μ.μ. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό μία ώρα νωρίτερα.

Ποιος ήταν

Ο ιατρός Πάνος Π. Κατσακιώρης ήταν απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η ενασχόληση του με την Ομοιοπαθητική χρονολογείται από πολύ νωρίς, την εποχή που φοιτούσε ακόμα στο Πανεπιστήμιο. Σπούδασε Ομοιοπαθητική κατ’ αρχήν στην Ελλάδα, θήτευσε σε πολλές σχολές της Ομοιοπαθητικής στην Αθήνα όπου έκανε και τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

Μετά την υπηρεσία υπαίθρου στο Κ.Υ. Πλωμαρίου, ταξίδεψε στην Μ. Βρετανία και έλαβε κλινική εμπειρία στο Βασιλικό Ομοιοπαθητικό Νοσοκομείο του Λονδίνου. Πήρε το δίπλωμά του από το British Institute of Homeopathy και κατόπιν ταξίδεψε στην Ινδία και παρακολούθησε από κοντά τις θεραπευτικές μεθόδους του διεθνούς φήμης ομοιοπαθητικού γιατρού Dr. Diwan Harish Chand. Μετέπειτα και για πολλά χρόνια θήτευσε στην Διεθνή Ακαδημία Κλασσικής Ομοιοπαθητικής (IACH) με δάσκαλο τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο καθηγητή Γιώργο Βυθούλκα (Εναλλακτικό Βραβείο Νόμπελ 1996).

Αργότερα πρόσθεσε στο θεραπευτικό του οπλοστάσιο τον Βελονισμό και την Φυτοθεραπεία.

Στον Βελονισμό «μυήθηκε» στην αρχή στην Αθήνα και συνέχισε την εκπαίδευσή του στο Open International University for Complementary Medicine στο Colombo στη Κεϋλάνη κοντά στον καθηγητή Prof. Dr. Sir Anton Jayasuriya

Στην Φυτοθεραπεία παρακολούθησε σειρά σεμιναρίων στην Αθήνα και συνεργάστηκε και συνεργάζεται με εξειδικευμένα εργαστήρια και εταιρείες ομοιοπαθητικής και φυτοθεραπείας.

Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην Αθήνα και από 2002 εγκαταστάθηκε στο Αγρίνιο, οργανώνοντας το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Δυτικής Ελλάδος (www.kefide.gr), όπου και είναι επιστημονικός διευθυντής.

Εξάσκησε τις Ιατρικές του Υπηρεσίες ως μέλος της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (Κοιν.Σ.Επ.): «Ενεργώ / fiveact» (www.fiveact.com.gr)

Ήταν ενεργό μέλος πολλών ιατρικών οργανώσεων και εταιρειών της Ομοιοπαθητικής, του Βελονισμού και της Φυτοθεραπείας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Χορηγούμενη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button