Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Θλίψη στη Ναύπακτο για τον θάνατο του εκπαιδευτικού-αυτοδιοικητικού Κώστα Κανέλλου

Είχε διατελέσει Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ

Έφυγε από τη ζωή ο δάσκαλος αλλά και αυτοδιοικητικός, γνωστός Ναυπάκτιος Κώστας Κανέλλος σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του αλλά και σε φίλους και γνωστούς.

Ο Κώστας Κανέλλος ήταν Διευθυντής του 3ου δημοτικού σχολείου Ναυπάκτου και το τελευταίο διάστημα πάλευε με την επάρατη νόσο, η οποία δυστυχώς τον νίκησε παρόλο που ήταν ένας αγωνιστής.

Εκτός από αξιόλογος και αγαπητός δάσκαλος, ήταν και ικανός αυτοδιοικητικός και είχε διατελέσει Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ στον δήμο Ναυπάκτου, την περίοδο 2005-2006, επί δημαρχίας Γιάννη Νταουσάνη.

Ο κ. Νταουσάνης όταν πληροφορήθηκε την απώλειά του έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο fb: «Πριν λίγο ενημερώθηκα ότι έφυγε από τη ζωή ένας από τους στενούς μου συνεργάτες επί σειρά ετών, ο Κώστας Κανέλλος ο οποίος ήταν επί θητείας μου 2003 – 2006 Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπάκτου, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ στην περίοδο 2005 – 2006.

Αγαπητός Δάσκαλος και Διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου. Αγωνιστής μέχρι και την τελευταία του πνοή για την επίλυση των προβλημάτων του 3ου Δημοτικού Σχολείου αλλά και γενικά για τα προβλήματα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην οποία αφήνει μεγάλο κενό.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

https://www.aixmi-news.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button