Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Θετικός ο απολογισμός των τριών ετών λειτουργίας της 1ης ΤΟΜΥ Αγρινίου

Πέρασαν κιόλας 3 χρόνια από την πρώτη μέρα λειτουργίας της 1ης ΤΟΜΥ Αγρινίου.

Στο διάστημα αυτό πραγματοποιήθηκαν:

• 9.346 ιατρικές επισκέψεις εκ των οποίων 1.326 σε Παιδίατρο
• 1.427 επισκέψεις στη Νοσηλευτική Υπηρεσία (Νοσηλεύτριες και Επισκέπτριες Υγείας) για μέτρηση ζωτικών σημείων, ηλεκτροκαρδιογραφήματα, αιμοληψίες, ενεσοθεραπεία, συμβουλευτική σε θέματα υγείας .
• 812 εμβολιασμοί εκ των οποίων 375 παιδιά
• 281 δράσεις Αγωγής Υγείας σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Παιδικούς Σταθμούς, ΚΔΑΠ, Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, Συλλόγους εργαζομένων, ΚΑΠΗ- ΚΗΦΗ και σε εγγεγραμμένους στη δομή πολίτες.

Ακόμη και αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας του Covid 19, η 1η ΤΟΜΥ Αγρινίου συνδράμει ενεργά με το προσωπικό της, στελεχώνοντας το Εμβολιαστικό κέντρο του Κέντρου Υγείας Αγρινίου και διενεργώντας εμβολιασμούς καθημερινά σε δύο βάρδιες.

Ταυτόχρονα ενισχύεται και ο θεσμός της άυλης συνταγογράφησης τόσο για τις πάγιες ανάγκες των ωφελούμενων όσο και για τον προγραμματισμό του εμβολιασμού τους κατά Covid-19.

“Ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες, τους φορείς και τις δημόσιες δομές και υπηρεσίες για τη συνεργασία αυτά τα 3 χρόνια!”, καταλήγει η ανακοίνωση της διοίκησης της Μονάδας.]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button