Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας που δέχθηκε πυροβολισμούς από διερχόμενο όχημα στη Σταυρούπολη

Το θύμα της επίθεσης, ένας 41χρονος σεσημασμένος ρωσικής καταγωγής, πυροβολήθηκε στην πλάτη - Δράστες είναι δύο άνδρες και μία γυναίκα που επέβαιναν σε ένα κόκκινο όχημα

Νεκρός έπεσε ένας 41χρονος άνδρας ρωσικής καταγωγής γύρω στις 2 το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε από διερχόμενο όχημα στην οδό Τσιτσάνη, στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα της επίθεσης δέχτηκε μια σφαίρα στην πλάτη ενώ βρισκόταν στη μηχανή του, από την οποία κατέβηκε, περπάτησε λίγα μέτρα και μετά σωριάστηκε στο οδόστρωμα.


Οι δράστες της επίθεσης – δυο άνδρες μια μια γυναίκα – επέβαιναν σε ένα κόκκινο όχημα. Τον 41χρονο πυροβόλησε τρεις φορές ένας εκ των ανδρών, ωστόσο μια σφαίρα βρήκε το θύμα στην πλάτη και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Ο 41χρονος ήταν σεσημασμένος και είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, ενώ σύμφωνα με το thestival η δολοφονία του έγινε δίπλα σε παιδική χαρά, μπροστά στα έντρομα μάτια πελατών παρακείμενου καταστήματος.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

protothema.gr

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Θεσσαλονίκη νεκρός άνδρας