ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 51χρονος που κατηγορείται ότι ασελγούσε στα ανίψια του

Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών δημοσιεύονται τα στοιχεία του 51χρονου που κατηγορείται ότι ασελγούσε στα ανίψια του στη Χαριλάου.

Στη δημοσιότητα δίνονται κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 51χρονου ημεδαπού, που κατηγορείται ότι ασελγούσε στα ανίψια του στην περιοχή της Χαριλάου.

Συγκεκριμένα, ο 51χρονος όταν οι γονείς άφηναν τα παιδιά τους στο σπίτι των παππούδων τους, ο θείος τους έβρισκε την ευκαιρία και με το πρόσχημα των δώρων και άλλων υλικών αντικειμένων προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις προς τα τρία ανίψια του, κατάχρηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειάς τους.

Οι τότε ανήλικοι είναι γεννηθέντες το 2003, 2004 και το 2006 – πρόκειται για δύο αγόρια και ένα κορίτσι. Επιπρόσθετα, αρκετές φορές βιντεοσκοπούσε τις γενετήσιες πράξεις με το κινητό του τηλέφωνο. Όταν ένας εκ των αγοριών ενηλικιώθηκε, προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του.

Σε βάρος του 51χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα: 1)Γενετήσια πράξη με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, 2)Πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, 3)Γενετήσια πράξη με ανήλικο ή ενώπιον του, ο οποίος δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, 4)Κατάχρηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και 5)Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου νεότερου των 12 ετών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον Σοφιανόπουλο Γεώργιο του Ιωάννη και της Πασχαλιάς, γεν. 1970

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388456, 2310-388457 και 2310-388458 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 18-04-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

 

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button