Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Δήμος Θέρμου: Ανακοίνωσε επτά υποψηφίους ο συνδυασμός του Σπ.Κωνσταντάρα

Ο συνδυασμός «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Θέρμου Σπύρο Κωνσταντάρα ανακοίνωσε επτά νέους υποψηφίους. Η ανακοίνωση:

Ο συνδυασμός «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» με επικεφαλής το Δήμαρχο Θέρμου Σπύρο Κωνσταντάρα , ανακοινώνει σήμερα επτά νέους υποψηφίους που για πρώτη φορά ασχολούνται με την αυτοδιοίκηση και αποτελούν εγγύηση προσφοράς και ανανέωσης στο δήμο Θέρμου .

Τα νέα πρόσωπα του συνδυασμού μας είναι : 1) Νικόλαος Τυλιγάδας του Περικλή, 2) Βασιλική (Βίκυ) Κουκιά του Χρήστου, 3) Κλεομένης (Μένιος) Σαγώνας του Νικολάου, 4) Σταυρούλα (Ρούλα) Σύρρου του Ιωάννου, 5) Αθανάσιος Παπαπάνος του Φωτίου , 6) Ιωάννης Χοροζίδης του Δημοσθένους και 7) Παναγιώτης Χρυσικός (Καούκας) του Σπυρίδωνος.

Νικόλαος Τυλιγάδας του Περικλή

Γεννήθηκε στο Θέρμο το 1976 . Επιχειρηματίας και μέλος του Δ.Σ Επιμελητήριου Αιτωλ/νιας . Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Μπαλαμάτση από την Αγία Σοφία και έχουν δυο παιδιά .

Βασιλική (Βίκυ) Κουκιά του Χρήστου

Γεννήθηκε στο Θέρμο το 1996 όπου τελείωσε το Γυμνάσιο και το Λύκειο . Σπούδασε κομμωτική στο ΕΠΑΣ Αγρινίου .

Κλεομένης (Μένιος) Σαγώνας του Νικολάου

Γεννήθηκε στο Πετροχώρι το 1981 , όπου τέλειωσε Γυμνάσιο και Λύκειο στο Θέρμο . Απόφοιτος του ΤΕΙ Δασοπονίας και είναι υπαξιωματικός της Πυροσβεστικής .

Σταυρούλα (Ρούλα) Σύρρου του Ιωάννου

Κατάγεται από την Αετόπετρα Θέρμου και είναι κόρη του επί πολλές τετραετίες προέδρου της τοπικής κοινότητος , Ιωάννη Σύρρου . Εργάστηκε ως ιατρικός επισκέπτης και είναι μητέρα τριών παιδιών .

Αθανάσιος Παπαπάνος του Φωτίου

Γεννήθηκε στο Θέρμο το 1974 όπου τελείωσε Γυμνάσιο και Λύκειο . Εργάζεται ως υπάλληλος στο ΕΦΚΑ (πρώην ΤΕΒΕ) Αγρινίου . Είναι παντρεμένος με την Βασιλική Παπαγεωργίου από την Κάτω Χρυσοβίτσα και έχουν τρία παιδιά .

Ιωάννης Χοροζίδης του Δημοσθένους

Γεννήθηκε στο Θέρμο το 1998 όπου τελείωσε Γυμνάσιο και Λύκειο . Ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία . Συμμετέχει ενεργά στο ποδηλατικό τμήμα της ΛΕΜΑΘ και σε πολλές εθελοντικές δράσεις.

Παναγιώτης Χρυσικός (Καούκας) του Σπυρίδωνος

Γεννήθηκε στο Πετροχώρι το 1977 όπου και κατοικεί . Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και αγρότης . Ανήκει στα ιδρυτικά μέλη της ΛΕΜΑΘ Θέρμου και ασχολείται ενεργά με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button