ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Θέρμο: Ξηλώνεται προβληματικό τμήμα ασφάλτου στο κέντρο της πόλης

Μετά από εκτενή έρευνα και την έκθεση των πραγματογνωμόνων που έχει ορίσει το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας, αποδείχτηκε προβληματικό το τμήμα της νέας ασφάλτου στο κέντρο του Θέρμου.
Συγκεκριμένα, τμήμα του οδικού δικτύου στο οποίο πραγματοποιήθηκαν εργασίες ασφαλτόστρωσης πρόσφατα και περιλαμβάνει μέρος των οδών ”Αγίου Κοσμά του Αιτωλού” και ”Χαριλάου Τρικούπη”, έχει διαπιστωθεί ότι παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα.

Το συγκεκριμένο κομμάτι του οδικού δικτύου της πόλης, αποτέλεσε αντικείμενο προσφυγής από τον Δήμο Θέρμου, ο οποίος ζήτησε την παρέμβαση του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας για την αξιολόγηση της κατάστασης.


Η έκθεση των ειδικών ανέδειξε τα προβλήματα που υπάρχουν στην επιφάνεια της ασφάλτου, τα οποία ενδέχεται να προκύπτουν από ακατάλληλα υλικά ή ανεπαρκή τοποθέτηση του τάπητα.

Η ανάγκη αντικατάστασης αυτού του τμήματος με νέα τάπητα είναι επιτακτική, καθώς η υπάρχουσα άσφαλτος έχει αποδειχθεί ελαττωματική και μη ασφαλής για τους χρήστες του δρόμου.

Η νέα τάπητα θα πρέπει να πληροί όλα τα απαραίτητα κριτήρια ανθεκτικότητας και ασφάλειας, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή κυκλοφορία και η ασφάλεια των πολιτών.

Ο Δήμος Θέρμου βρίσκεται ήδη σε διαδικασία σχεδιασμού και προγραμματισμού της αντικατάστασης της προβληματικής ασφάλτου, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, για να διασφαλίσει ότι το έργο θα ολοκληρωθεί με την απαιτούμενη ποιότητα και στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

asfalto2

thermonews.gr

Χορηγούμενη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button