Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Θέρμο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την λιτάνευση της εικόνας της Αγίας Παρασκευής

Από τον Αστυνομικό Διευθυντή Ακαρνανίας Δημ. Παπαευθυμίου, αποφασίστηκαν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στο Θέρμο για την Τρίτη 20/11/2018:

1. Η απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων, από ώρα 09.30΄ μέχρι 12.00΄ ώρα, στις δημοτικές οδούς: Χαριλάου Τρικούπη – Κοσμά Αιτωλού – Τάκη Αραπογιάννη – Θανασούλη, προκειμένου στο δρομολόγιο αυτό, να γίνει με ασφάλεια η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Αγίας Παρασκευής μέχρι τον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

2. Την σταδιακή απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων, από ώρα 10.30΄ έως ώρα 12.00΄, στην ως άνω διαδρομή και την εκτροπή αυτής μέσω παρακαμπτήριων δημοτικών οδών.

ΑΡΘΡΟ (2)

Τα χρονικά διαστήματα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

ΑΡΘΡΟ (3)

Έναρξη ισχύος της παρούσης την 20/11/2018 και ώρα 09.30΄.

ΑΡΘΡΟ (4)

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα.

Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Αστυνομικό Τμήμα Θέρμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button