Αυτοδιοίκηση

Θέρμο: Αποδέχεται την πρόταση Πορφύρη η δημοτική αντιπολίτευση

koi-thermoΤι απαντά η δημοτική αντιπολίτευση του δήμου Θέρμου στην πρόταση του δημάρχου Θ. Πορφύρη για κοινή κάθοδο και των δυο παρατάξεων στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με υποψήφιο δήμαρχο κοινής αποδοχής.

Χωρίς να παραλείπει την κριτική στην γενικότερη στάση του δημάρχου Θέρμου η παράταξη της αντιπολίτευσης αναφέρει:
“Με πολύ ενδιαφέρον μελετήσαμε την ανακοίνωση του δημάρχου Θέρμου κ. Πορφύρη , ο οποίος έκανε πρόταση για κοινή κάθοδο, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, με το συνδυασμό της αντιπολίτευσης .
Είναι, ακόμη, πιο σημαντικό ότι μετά από 20 χρόνια στη θέση του δημάρχου , αντιλήφθηκε ότι ο συνδυασμός της αντιπολίτευσης προσέφερε στο δήμο με προτάσεις και ιδέες και καλλιεργούσε μονομερώς τη συναίνεση , αφού ο ίδιος ,όπως όλη η κοινωνία γνωρίζει, ακολουθούσε τα αντίθετα από όσα σήμερα διακηρύττει . Ευχόμαστε η πρόταση αυτή, να μην είναι προσποιητή και πολιτική τεχνική παγίδευσης , ώστε για μια ακόμη φορά να εκβιάζει για τη μοναδικότητά του . Βεβαίως, θα έπρεπε να αντιληφθεί ότι ο κάθε ηγέτης αναδεικνύει τους συνεργάτες του και δεν τους μειώνει. Εν προκειμένω, ο κ. Πορφύρης απέρριψε, συλλήβδην, όλους της δημοτικής του ομάδας , ως ακατάλληλους και ψάχνει, καθώς λέει, πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής. Αν το πίστευε ειλικρινά, θα το έπραττε νωρίτερα, για να υπάρξει χρόνος εξασφάλισης συνεργατών και προγραμματικών θέσεων του νέου προσώπου… που αναζητεί. Όμως και τώρα δεν είναι αργά . Ο Συνδυασμός της αντιπολίτευσης , αποδέχεται την πρόταση της συμπολίτευσης και όλα τα πρόσωπα που προτείνονται , εμείς τα αποδεχόμαστε ,αρκεί να υπάρξει δημόσια τοποθέτηση του προσώπου που επιθυμεί να ηγηθεί συνδυασμού και να αναλάβει την πρωτοβουλία δημιουργίας του ψηφοδελτίου.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button