ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Θερινό πενθήμερο για τα εμπορικά του Αγρινίου από 13 Ιουλίου

Ανοιχτά το Σάββατο πριν τις εκλογές

Κλειστά θα παραμείνουν τα Σάββατα του Ιουλίου και του Αυγούστου τα Εμπορικά Καταστήματα του Αγρινίου, αρχής γενομένης  φέτος από το Σάββατο 13 Ιουλίου.

Το θερινό πενθήμερο που έχει θεσπίσει εδώ και πολλά χρόνια ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου, δε θα ισχύσει φέτος για το πρώτο Σάββατο του Ιουλίου, λόγω των εκλογών της επόμενης ημέρας.

Αυτή η απόφαση ελήφθη στο πρόσφατο Δ.Σ. του συλλόγου, με γνώμονα την αυξημένη κίνηση που θα υπάρχει στην πόλη για την εκλογική διαδικασία.

Από το επόμενο Σάββατο, μέχρι και το τελευταίο του Αυγούστου (31 Αυγούστου) τα καταστήματα θα παραμένουν κλειστά την 6η ημέρα της εβδομάδας.

4 Σχόλια

  1. Κανονικά έπρεπε να κλείσουν τα μαγαζιά τέλος Ιουνίου τα Σάββατα, όπως γίνεται κάθε χρόνο. Λάθος στον Εμπορικό σύλλογο Αγρινίου.

  2. Γιατί επειδή λέω αλήθειες και πονάνε; Έτσι δεν είναι τα πράγματα; Εγώ μιλάω με γεγονότα και με επίσημες αποφάσεις του Εμπορικού συλλόγου .Εκτός κι αν είσαι εργοδότης και μιλάς έτσι. Μάλλον κάποιος άλλος χρειάζεται ψυχίατρο.

  3. Συγχαρητήρια για τις αποφάσεις που πήρε ο Εμπορικός Σύλλογος.Ήθελα νάξερα με ποια κριτήρια παίρνονται αυτές οι αποφάσεις. Για μας τους εργαζόμενους δε νοιάζεται κανένας έτσι; Και τι έγινε άμα έχουμε εκλογές.Πρέπει δηλ.να ανοίξουν τα μαγαζιά το Σάββατο 6 Ιουλίου; Δεν φτάνουν οι υπόλοιπες μέρες να ψωνίσουν; Εμείς οι εργαζόμενοι δεν έχουμε σπίτια ;Δεν έχουμε οικογένειες; Λέτε ότι θα ανοίγουν τα μαγαζιά στις 18,00 το απόγευμα τωρα το καλοκαίρι .Έχει κοιτάξει κανένας αν το ωράριο τηρείτε; Ανοίγει ο καθένας όποτε θέλει
    Πρόσφατα πήρατε κάποιες αποφάσεις για τα εοαρταστικά ωράρια. Εμείς δεν έχουμε ψυχή να ξεκουραστούμε από τα εξοντωτικά ωράρια των εορτών του Πάσχα και των Χριστουγέννων και προχωράτε στο να ανοίγουν τα μαγαζιά τη Τρίτη του Πάσχα; Εμείς δηλ.δεν έχουμε σπίτια δεν έχουμε οικογένειες; Εμείς οι εργαζόμενοι δεν θέλουμε να χαρούμε τις γιορτές; Πρέπει να δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ στη περίοδο των εορτών; Άμα θέλει ο άλλος να ψωνίσει υπάρχουν μέρες δε χρειάζονται αυτά τα εξοντωτικά ωράρια και με παροχές ψίχουλα από τους εργοδότες.Το ξέρετε ότι τη Μ.Παρασκευή τα μαγαζιά πρέπει να ανοίγουν στις 13,00 και όχι στις 11;
    Και πάλι συγχαρητήρια προς Εμπορικό Σύλλογο για τις αποφάσεις.Ξερουμε ποιους εξυπηρετείτε. Δεν περιμένουμε να νοιαστείτε για τους εργαζόμενους με τους εργοδότες είστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button