ΔιεθνήΡοή Ειδήσεων

Θεωρίες συνωμοσίας: Το νούμερο «68» που εμφανίζεται στους δυο παγκοσμίους πολέμους και στην εισβολή στην Ουκρανία

Το κείμενο που θα διαβάσετε είναι η χαρά του συνωμοσιολόγου, του ψεκασμένου, του οπαδού του Τραμπ, τέλος πάντων.
Φυσικά όπως σε κάθε θεωρία συνωμοσίας τίποτε δεν μπορεί να αποδειχτεί, παρά μόνο εικασίες και φανταστικά σενάρια από το μυαλό των συνωμοσιολόγων που τις πιστεύουν.

Η νέα θεωρία συνωμοσίας λοιπόν έχει να κάνει με το νούμερο 68, το οποίο εμφανίζεται στο άθροισμα των ημερομηνιών των δυο παγκοσμίων πολέμων και από καθαρή τύχη και στο άθροισμα της ημερομηνίας της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.


Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν και η φαντασία των υποστηρικτών των θεωριών συνωμοσίας έχει πάρει φωτιά. «Αφού το 68 εμφανίζεται στους δυο παγκόσμιους πολέμους, και εμφανίζεται και στην εισβολή στην Ουκρανία, άρα κάτι κακό θα συμβεί, ίσως και νέος παγκόσμιος πόλεμος» λένε με περίσσια σιγουριά.

Είναι αυτό που λέμε βούτυρο στο ψωμί τους. Οι θεωρίες συνωμοσίας τους κάνουν να νιώθουν ζωντανοί. Αλλά ας δούμε με αριθμούς τι ακριβώς έχουν σκαρφιστεί για να στηρίξουν τη θεωρία τους.

Το άθροισμα

Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει σαν ημερομηνία που ξέσπασε την 28η Ιουλίου του 1914. Οι συνωμοσιολόγοι λοιπόν λένε: 28/7/1914= 28+7+19+14 το οποίο μας δίνει το νούμερο 68

Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει σαν ημερομηνία που ξέσπασε την 1η Σεπτεμβρίου του 1939. Και πάλι οι συνομωσιολόγοι αυθαίρετα και χωρίς καμία λογική κάνουν την εξής πράξη: 01/09/1939= 1+9+19+39 το οποίο μας δίνει και πάλι το νούμερο 68.

Και το κερασάκι στην τούρτα της συνωμοσίας έρχεται με τη Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Η εισβολή έγινε την 24η Φεβρουαρίου του 2022, το οποίο σύμφωνα με αυτούς μεταφράζεται σε 24/2/2022= 24+2+20+22 που μας δίνει ξανά το άθροισμα 68.

Και για να σοβαρευτούμε, τίποτε από αυτά δεν σημαίνει το παραμικρό. Εξάλλου ο τρόπος που προσθέτουν το έτος κάθε πολέμου το οποίο χωρίζουν στα δυο είναι πέρα για πέρα αυθαίρετο και απλά τους εξυπηρετεί.

in.gr

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button