Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019ΕκλογέςΡοή Ειδήσεων

Θεόδωρος Κασόλας: “Οι πολίτες πήραν την απόφασή τους, τη σεβόμαστε”

Δεν θα υπάρξει β’ γύρος για τη δημαρχία στον δήμο Θέρμου, αφού ο Σπύρος Κωνσταντάρας έλαβε τεράστιο ποσοστό που τον ορίζει και πάλι δήμαρχο, από την πρώτη Κυριακή. Ο Θεόδωρος Κασόλας, με ανάρτησή του στο facebook, δηλώνει πως σέβεται την κρίση των δημοτών και συγχαίρει “όσους εξελέγησαν κάνοντας έναν πραγματικά έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα, μακριά από ρουσφετολογίες, εκβιασμούς και ψεύτικα τεχνάσματα που αποσκοπούσαν στην συναισθηματική συνείδηση των πολιτών”.

Η ανακοίνωση:


Οι δημοτικές εκλογές της 26ης Μάη έληξαν.

Στην προεκλογική περίοδο προσπαθήσαμε να αναδείξουμε τις παραμέτρους για την ενσυνείδητη ψήφο, δηλαδή, την ακομμάτιστη τοπική αυτοδιοίκηση, τη συμπεριφορά του κάθε υποψήφιου, τον δημόσιο λόγο τόσο των συνδυασμών όσο και του κάθε μέλους τους ξεχωριστά αλλά και την πρακτική της τελευταίας στιγμής.

Οι πολίτες πήραν την απόφασή τους. Τη σεβόμαστε και προχωράμε.

Ευχαριστούμε αυτούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους και συγχαρητήρια σε όσους εξελέγησαν κάνοντας έναν πραγματικά έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα, μακριά από ρουσφετολογίες, εκβιασμούς και ψεύτικα τεχνάσματα που αποσκοπούσαν στην συναισθηματική συνείδηση των πολιτών.

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pistiolas omilia 1000x563 (1) Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button