ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Θέμα ημερών η ανακοίνωση του νέου διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου

Φαβορί ο οικονομολόγος Ανδρέας Τσώλης

Θέμα ημερών, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του agriniopress.gr είναι η ανακοίνωση του ονόματος του νέου διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου.

Η σχετική διαδικασία φέρεται να έχει ολοκληρωθεί και όλοι οι ενδιαφερόμενοι εξετάστηκαν, με κυβερνητικά στελέχη στον τομέα της Υγείας, να μιλούν για “πρωτόγνωρη και αδιάβλητη” μέθοδο που ακολουθήθηκε.

Όπως έχει ήδη γραφτεί, φαβορί για τη θέση του νέου προέδρου, είναι κ. Ανδρέας Τσώλης, οικονομολόγος με εξειδίκευση στην διοίκηση μονάδων υγείας.

Ο κ. Τσώλης, είναι από το Αγρίνιο και είναι υπεύθυνος της ταμειακής υπηρεσίας του Δήμου Αγρινίου. Είναι 57 ετών και πατέρας ενός παιδιού.

Μαζί με τον manager υγείας κ. Οικονόμου από την Αθήνα, ο κ. Τσώλης, φαίνεται πως προκρίθηκε και όλα δείχνουν πως εκτός μεγάλου απροόπτου, αναλαμβάνει σε μια πολύ κρίσιμη και προεκλογική περίοδο το μεγάλο νοσηλευτικό ίδρυμα της Αιτωλοακαρνανίας.

Σε μια θέση που έχει αποδειχτεί… “ηλεκτρική καρέκλα” για τους περισσότερους προκατόχους του μιας και καλείται να ισορροπήσει, να διαλεχτεί αλλά και να συγκρουστεί με συγκεκριμένες αντιλήψεις και κατεστημένα.

Η σχετική ανακοίνωση αναμένεται πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button