ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Θέμα αθέμιτου ανταγωνισμού θέτει ξανά ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου

Με επιστολή του στον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη, το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, θέτει εκ νέου θέμα αθέμιτου ανταγωνισμού σε βάρος των μικρών καταστημάτων.

Αυτή τη φορά, με το πρόσχημα της χονδρικής πώλησης.

«Τελικά στις επιχειρήσεις του χονδρεμπορίου δεν γίνεται εξάπλωση της πανδημίας,μόνο στο λιανικό εμπόριο μεταδίδεται ο κορωνοϊός και εξακολουθούν να παραμένουν κλειστές οι επιχειρήσεις;» ρωτά ο Σύλλογος στην επιστολή του.

Αναλυτικά:

“Κύριε Υπουργέ
Για άλλη μια φορά δημιουργούνται συνθήκες Αθέμιτου Ανταγωνισμού εις βάρος των μικρών καταστημάτων που με απόφαση της Πολιτείας είναι υποχρεωτικά κλειστά,από την λειτουργία των μεγάλων Επιχειρήσεων του κλάδου με το πρόσχημα της Χονδρικής πώλησης.

Ξαφνικά ανακάλυψαν οι μεγάλες επιχειρήσεις του Λιανικού Εμπορίου τη χονδρική πώληση εν μέσω πανδημίας και σε ποιους πελάτες θα πωλήσουν χονδρικώς;
Για άλλη μια φορά οι μικρές επιχειρήσεις βρίσκονται αντιμέτωπες με τον Αθέμιτο Ανταγωνισμό των μεγάλων του κλάδου και η Πολιτεία δεν λαμβάνει ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ για αυτές,όπως δεν έλαβε και στο πρώτο lockdown,αλλά δυστυχώς ακόμη και σήμερα με τις αποφάσεις της όχι μόνο δείχνει ΑΝΟΧΗ στον Αθέμιτο Ανταγωνισμό αλλά και τον ΣΤΗΡΙΖΕΙ.

Τελικά στις επιχειρήσεις του χονδρεμπορίου δεν γίνεται εξάπλωση της πανδημίας,μόνο στο λιανικό εμπόριο μεταδίδεται ο κορωνοϊός και εξακολουθούν να παραμένουν κλειστές οι επιχειρήσεις;

Είναι ξεκάθαρο πως η ΕΥΘΥΝΗ της πολιτείας είναι μεγάλη!
Πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να λάβετε υπόψιν σας την ανάγκη για επιβίωση των μικρών επιχειρήσεων,των οικογενειών τους και των εργαζόμενων σε αυτές.

Οι μικρές επιχειρήσεις δοκιμάζονται για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες
και αντί της ΣΤΗΡΙΞΗΣαπό την Πολιτεία την βρίσκουν ουσιαστικά απέναντι τους με τις αποφάσεις της.

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΙΣΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ.
Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ
“.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button