ΘέατροΠολιτισμόςΡοή Ειδήσεων

«Θεάτρου Όψεις»: 10η θεατρική συνάντηση ερασιτεχνικών ομάδων στο Αιτωλικό

O Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος «Το Αιτωλικό» διοργανώνει 10η θεατρική συνάντηση ερασιτεχνικών ομάδων «Θεάτρου Όψεις, στο Αιτωλικό.

Το «Θεάτρου Όψεις», έχει γίνει πλέον ένας σημαντικός Θεατρικός Θεσμός για το Αιτωλικό και τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, συγκεντρώνοντας κάθε καλοκαίρι το ενδιαφέρον του Θεατρόφιλου κοινού της Δυτικής Ελλάδας!


Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί ενδεικτικά από 15 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου του 2023. Οι ημερομηνίες των παραστάσεων καθορίζονται μετά από συνεννόηση με τις ομάδες.

opseis (2)

Η ανακοίνωση:

Το «Θεάτρου Όψεις» είναι μια θεατρική συνάντηση, η οποία δεν έχει το διαγωνιστικό χαρακτήρα που έχουν άλλα ερασιτεχνικά φεστιβάλ. Πρόκειται για μια θεατρική γιορτή και βασικός της σκοπός είναι να φέρει σε επικοινωνία το κοινό με το θέατρο και ταυτόχρονα να υπάρξει ένας γόνιμος θεατρικός διάλογος ανάμεσα στις ομάδες που συμμετέχουν.

ΤΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ

Όσον αφορά τη φιλοξενία καλύπτουμε:
*Τα βασικά από ηλεκτρονικό εξοπλισμό (φώτα – ήχος)
*Δείπνο μετά την παράσταση, όπου η θεατρική μας ομάδα ανταλλάσσει με τη φιλοξενούμενη απόψεις και ιδέες, γνωριζόμαστε και περνάμε υπέροχα κάθε φορά!

*ΔΙΑΜΟΝΗ

*10-15 άτομα τη διαμονή σε ξενοδοχείο.
Οι συντελεστές και οι συνοδοί των ομάδων που θέλουν να έρθουν, παραμένουν με δικά τους έξοδα. (Οι διοργανωτές φροντίζουν κάθε χρόνο ακόμα και για τους συνοδούς-συντελεστές (επισκέπτες) να υπάρχουν κάποιες παροχές, όπως μειωμένη τιμή στα δείπνα και στη διαμονή, καθώς και να κάνουν τις απαραίτητες κρατήσεις στο ξενοδοχείο)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ & ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Τελική ημερομηνία υποβολής Συμμετοχής, 31 Μαΐου 2023.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί ενδεικτικά από 15 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου του 2023. Οι ημερομηνίες των παραστάσεων καθορίζονται μετά από συνεννόηση με τις ομάδες.

Προτιμούμε μέρες όπως η Δευτέρα, Τετάρτη ή Κυριακή (χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό) λόγω του ότι είναι κλειστά τα μαγαζιά κ.ο.κ.

Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται στο Υπαίθριο Θέατρο Αιτωλικού και ώρα βραδινή στις 9.15 μ.μ.
Να σημειώσουμε πως δεν υπάρχει κάποια οικονομική αμοιβή για τις φιλοξενούμενες ομάδες. Ο μοναδικός σκοπός του Φεστιβάλ είναι η προσφορά μας στον πολιτισμό.

Εάν θέλετε να διευκρινίσετε κάποιες λεπτομέρειες πριν τη δήλωση συμμετοχής σας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα, mail ή στο fb που δηλώνονται στο τέλος της σελίδας.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος:

Θα ήταν τιμή μας, ακόμα και αν δεν είστε σίγουροι για τη συμμετοχή σας , να έρθετε σε επαφή μαζί μας και να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για μια τυχόν επόμενη συμμετοχή σας.

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε τη φόρμα που επισυνάπτεται, η οποία απαιτεί κάποιες πληροφορίες για το έργο, τα άτομα, τους συντελεστές κ.ο.κ. και να μας αποστείλετε φωτογραφικό υλικό και κάποιο βίντεο σε DVD ή σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική μορφή (σύνδεσμο Youtube , email κλπ) από την παράστασή σας εάν υπάρχει. (Δεκτά και βίντεο από ολοκληρωμένες πρόβες)

Κλείνοντας την πρόσκλησή μας, θα ήταν πολύ ευχάριστο για εμάς να γνωριστούμε με την ευκαιρία αυτής της πρόσκλησης, και να συνυπάρξουμε σε μία γιορτή του Ερασιτεχνικού Θεάτρου!

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Θεάτρου Όψεις:
http://theatropsis.weebly.com/

για τη θεατρική μας ομάδα:
http://etolikotheater.weebly.com/
https://www.facebook.com/etolikotheater
https://www.youtube.com/user/etolikotheater

για τον πολιτιστικό μας σύλλογο:
http://pmsaitoliko.weebly.com/
https://www.facebook.com/etoliko
https://www.youtube.com/user/pmsetoliko

Ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας! Καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνετε.

Δηλώστε Συμμετοχή στο φετινή διοργάνωση “Θεάτρου Όψεις” 2023, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντάς μας με μέιλ ή ταχυδρομικώς την επισυναπτόμενη φόρμα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση εκτός από μήνυμα στις σελίδες μας στο facebook μπορείτε να επικοινωνήσετε στο mail του Συλλόγου pmsetoliko@gmail.com, καθώς και στο mail της Θεατρικής μας Ομάδας etolikotheater@gmail.com
Δ/νση: Πολ. & Μορφ. Σύλλογος «Το Αιτωλικό» , Σωτηροπούλου 2, 30400 Αιτωλικό

Τηλέφωνα για ενημέρωση/επικοινωνία:
694 555 5148 (Αντώνης Χαραλάμπους)
697 281 2941 (Mιχάλης Κότσαρης)
697 636 0004 (Αστέρω Περγαντή)

Η φόρμα συμμετοχής

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button