ΘέατροΠολιτισμόςΡοή Ειδήσεων

Ευχαριστίες της «ΘΕΑΤΡόPolice» μετά την επιτυχία στο Φεστιβάλ Ιεράπετρας (φωτο)

Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα «ΘΕΑΤΡόPolice μετά την επιτυχία (τρία βραβεία και έναν έπαινο ερμηνείας) στο 8ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου Ιεράπετρας με το θεατρικό έργο «Η Γραμμή» του Ίσραελ Χόροβιτς θα ήθελε να ευχαριστήσει:

Το ΔΗ. ΠΕ. ΘΕ. Αγρινίου και προσωπικά τον πρώην Διευθυντή του κ.  Νικόλαο Καραγεώργο, ο οποίος έκανε προσωπικά την επιλογή του έργου.

Ακόμη,  όλο το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και τον πρόεδρο του  κ. Χρήστο Μαυραγάνη, όλο το διοικητικό συμβούλιο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ) /Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας και τον πρόεδρο του κ. Νικόλαο Κώστα όλο διοικητικό συμβούλιο της Π.Ο.Α.Σ.Υ και στον πρόεδρο της Γρηγόριο Γερακαράκο, όλο διοικητικό συμβούλιο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ)  Εθνικό Τμήμα και τον πρόεδρο της ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ Ιωάννη και την Δ. Α. Ακαρνανίας και τον Ταξιαρχο κ. ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ Δημήτριο, των οποίων απολαμβάνει την αμέριστη οικονομική – ηθική συμπαράσταση και εμπιστοσύνη τα τελευταία χρόνια.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση συνεχίζει:

«Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα πρέπει να δοθούν στη κυρία Δήμητρα Παπαλέξη για την δημιουργία των κουστουμιών της παράστασης, στους ιδιώτες χορηγούς υποστήριξης της ομάδας, οι οποίοι εθελοντικά και ανιδιοτελώς από το υστέρημα τους προσέφεραν διάφορα χρηματικά ποσά, για να γίνει πραγματικότητα το ταξίδι στην Κρήτη. Ευχαριστίες στους :

ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας και τον πρόεδρο του κ. ΜΟΥΚΑ Φώτιο, την εταιρία γαλακτοκομικών ΤΖΙΦΡΗΣ, την εταιρία πωλήσεως αυτοκίνητων ΚΑΨΙΩΧΑΣ,  τον κ. ΚΑΡΑΚΙΤΣΟ Ευάγγελο και τέλος τον κ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ Άρη.

Η συμμετοχή στο συγκεκριμένο φεστιβάλ ήταν πραγματικό σχολείο για τους αντιπροσώπους μας, αφού όλοι τους εξέφρασαν τον θαυμασμό για την αψεγάδιαστη οργάνωση του φεστιβάλ, που αξίως κατέχει τον τίτλο του καλύτερου στο είδος του.

Η μοναδική κρητική φιλοξενία, το χαμόγελο όλων των «Γεραπετριτών», το μόνιασμα, ο εθελοντισμός και το ζεστό τους χειροκρότημα, μας δίδαξαν πολλά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους:

κ. ΓΕΩΡΓΑΛΑΚΗ Εμμανουήλ πρόεδρο Συλλόγου Φίλων Θεάτρου Ιεράπετρας, κ. ΒΑΡΔΑΚΗ Γεώργιο πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ιεράπετρας & Νοτιοανατολικής Κρήτης καθώς και τους συνόδους της ομάδας ΚΟΪΝΑΚΗ Κατερίνα και την ΔΡΟΥΓΚΑ Ελισάβετ που μας έκαναν αυτό το ταξίδι ιδιαίτερο και ξεχωριστό…

Σίγουρα, σε όλους τους ανωτέρω ένα απλό «ευχαριστώ» δεν αρκεί και σίγουρα σε μία επιστολή δεν μπορούμε να συμπεριλάβουμε τους δεκάδες ανθρώπους στους οποίους το οφείλουμε…

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ  Το ταξίδι συνεχίζεται…»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close