ΘέατροΠολιτισμόςΡοή Ειδήσεων

Με επιτυχία η θεατρική παράσταση “Τα κίτρινα γάντια” από το ΣΔΕ Αγρινίου (φωτο)

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου στο πλαίσιο της Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας και της ανάδειξης εκπαιδευτικού έργου, παρουσίασε την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018, σε δύο παραστάσεις στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, το θεατρικό έργο «Τα κίτρινα γάντια» των Αλέκου Σακελλάριου – Χρήστου Γιαννακόπουλου.

Τη διπλή θεατρική παράσταση αγκάλιασε η τοπική κοινωνία και σημείωσε ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία.


Η παράσταση εντάχτηκε στο ευέλικτο και καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του σχολείου και ακούμπησε στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των εκπαιδευομένων.

Μέσα από το έργο αναδεικνύεται η εποχή της αθωότητας, αυτή η ατμόσφαιρα της μεταπολεμικής Ελλάδας που βγαίνει στους χαρακτήρες του έργου.

Το θεατρικό έργο διαθέτει το σπουδαίο χάρισμα της απλότητας και της αμεσότητας προσφέροντας αφειδώς γέλιο, αυτή τη πολύτιμη «βιταμίνη» χαράς και αισιοδοξίας.

Ο Νικόλαος Νάσιος και ο Ανδρέας Αθανίτης, Διευθυντής και Υποδιευθυντής αντίστοιχα του σχολείου, υπεύθυνοι για την οργάνωση, το συντονισμό και τη σκηνοθεσία της πολυπρόσωπης θεατρικής ομάδας, ενέπνευσαν τους εκπαιδευόμενους να αδράξουν τη Δεύτερη Ευκαιρία και να μπουν στο δρόμο της δημιουργικής μάθησης.

“Μέσα από τη συνεργασία, την υπευθυνότητα την ομαδικότητα και τη θέληση οι εκπαιδευόμενοι της θεατρικής ομάδας ξεπέρασαν τον εαυτό τους και ανέδειξαν τις υποκριτικές τους ικανότητες” αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση του σχολείου.


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button