Βουλευτικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Το “ευχαριστώ” του Θανάση Παπαθανάση- “τιμή μου που συμμετείχα σε αυτή την κρίσιμη εκλογική διαδικασία”

Ο υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, Θανάσης Παπαθανάσης, με δήλωση του ευχαριστεί όσους τον στήριξαν σε όλο το χρονικό διάστημα των εκλογών και ταυτόχρονα διαβεβαιώνει πως θα αγωνιστεί για το καλό όλων των πολιτών στην Αιτωλοακαρνανία.

Η ανακοίνωση:

“Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους εσάς για την συγκλονιστική σας παρουσία και για την στήριξή σας όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Παρά το μικρό χρονικό διάστημα που είχα στην διαθεσή μου να παρουσιάσω το πρόγραμμα και τις θέσεις μου έδωσα έναν τίμιο και καθαρό αγώνα. Οι σχεδόν 10.000 σταυροί που μου δώσατε δείχνουν πως η κοινωνία μπορεί και εισπράττει τους ανθρώπους που είναι αγωνιστές και έχουν κίνητρο μόνο το καλό του τόπου.

Η θερμή σας στήριξη, και η εμπιστοσύνη απέναντι στο πρόσωπό μου, με συγκινούν βαθύτατα και αποτελούν για εμένα την ισχυρότερη κινητήρια δύναμη, προκειμένου να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις, με διάθεση προσφοράς και ανιδιοτέλεια και αγάπη, για ένα καλύτερο μέλλον του τόπου μας από οποιοδήποτε μετερίζι.
Είναι τιμή μου που συμμετείχα σε αυτή την κρίσιμη εκλογική διαδικασία, από την οποία βγαίνω νικητής έχοντας χτίσει μια ισχυρή σχέση μαζί σας.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας και θα αγωνιστώ για το καλό όλων των πολιτών του νομού Αιτωλοακαρνανίας όπως έκανα τόσα χρόνια.

Θα είμαι πάντα παρών και σταθερά θα υπηρετώ τον τόπο που μεγάλωσα και αγαπώ.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button