Δυτικά ΕπιχειρείνΡοή Ειδήσεων

Θανάσης Μαυρομμάτης: «Το Επιχειρείν Δυτικά» θα πρέπει να γίνει ένα success story»

Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών για το Στρατηγικό Συνέδριο στο Αγρίνιο

«Οι υποδομές αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ανάπτυξης», τονίζει στο μήνυμα του για το Στρατηγικό Συνέδριο «Δυτικά Επιχειρείν», που διεξάγεται στον πολυχώρο Emileon στο Αγρίνιο, το Σάββατο 18 Ιουνίου (με ώρα προσέλευσης 9:30 π.μ.), ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Θανάσης Μαυρομμάτης.

O αρμόδιος για τις υποδομές Αντιπεριφερειάρχης σημειώνει πως η Περιφέρεια, δίνει μεγάλη έμφαση στον εκσυγχρονισμό των υπαρχόντων δικτύων συγκοινωνιών αλλά και στην δημιουργία νέων με κεντρικό άξονα τη διασύνδεση μεταξύ τους.


Αναλυτικά:

«Η Δυτική Ελλάδα αποτελεί μια περιοχή της Πατρίδας μας με ιδιαίτερα μεγάλες αναπτυξιακές προοπτικές πολλές από τις οποίες είτε παραμένουν ανεκμετάλλευτες είτε βρίσκονται σε πρώιμα στάδια εκμετάλλευσης.

Όπως πολύ εύστοχα αποτυπώνεται στον τίτλο της ημερίδας σας το «Επιχειρείν Δυτικά» θα πρέπει να γίνει ένα success story για την περιοχή μας και τους συμπατριώτες μου.

Στον τομέα αρμοδιότητάς μου, τις υποδομές και τα έργα, δίνουμε μεγάλη έμφαση στον εκσυγχρονισμό των υπαρχόντων δικτύων συγκοινωνιών αλλά και στην δημιουργία νέων με κεντρικό άξονα τη διασύνδεση μεταξύ τους. Από κοντά και όλα τα υποστηρικτικά έργα (αντιπλημμυρικά, καθαρισμοί ρεμάτων, παρεμβάσεις σε δευτερεύουσες υποδομές κ.α.).

Οι υποδομές αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ανάπτυξης καθώς μιλάμε για τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους ανθρώπους μας, τα προϊόντα μας, τους αρχαιολογικούς χώρους μας, τις δομές υγείας κτλ.

Τα λιμάνια μας και τα αεροδρόμιά μας θα πρέπει να εξυπηρετούνται από σύγχρονους και ασφαλείς αυτοκινητόδρομους για να εξασφαλίζουμε την απρόσκοπτη διακίνηση κατοίκων, επισκεπτών και εμπορευμάτων από την Δυτική Ελλάδα προς όλο τον κόσμο και αντίστροφα».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button