Δυτική Ελλάδα

Θα μπει, επιτέλους, τέλος στην ιδιότυπη "χούντα" των αδέσποτων στο Μεσολόγγι;

koi-mes-adespota
Πεζόδρομος Χαρ. Τρικούπη 17/10/2016: αδέσποτα επιτίθενται σε διερχόμενο ποδηλάτη

Αφόρητη και επικίνδυνη για πεζούς και ποδηλάτες τείνει να γίνει στο Μεσολόγγι η κατάσταση με τα αδέσποτα σκυλιά. Τόσο στο κέντρο της πόλης, όσο και σε περιφερειακά σημεία (Ραδιομέγαρο, Κήπος των Ηρώων, Τρικούπειο, Διοικητήριο κ.α.) καθημερινά αγέλες αδέσποτων προκαλούν ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες τρόμο στους διερχόμενους.

Δεν είναι λίγοι οι γονείς που στερούν από τα παιδιά τους τη χαρά να κάνουν βόλτες στην πόλη με ποδήλατο φοβούμενοι επιθέσεις από σκύλους καθώς τα κρούσματα είναι σχεδόν καθημερινά.

Επιπρόσθετα ειδικά στους πεζοδρόμους του κέντρου της πόλης, η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου έχει να αντιμετωπίσει και την περισυλλογή των ακαθαρσιών των αδέσποτων, σε βαθμό που σήμερα “επιστρατεύτηκε” το πλυντήριο για να καθαρίσει το δρόμο από τις ακαθαρσίες.

Μια ακόμη επίθεση αδέσποτων σε διερχόμενο ποδηλάτη, με το παιδάκι που βρίσκεται στο κάθισμα του ποδηλάτη να “πλαντάζει” στο κλάμα από το φόβο του….

Eκτιμούμε ότι η δημοτική αρχή θα πρέπει χωρίς άλλες χρονοτριβές να δώσει τέλος σε αυτή την αφόρητη κατάσταση που αποτελεί την απόλυτη δυσφήμιση της πόλης.”Η κατάσταση αυτή μπορεί να παρομοιαστεί με μια ιδιότυπη χούντα“, μας μετέφερε σε μηνυμα του αναγνώστης του Messolonghinews, συμπληρώνοντας “όταν ο περίπατος στην όμορφη πόλη εγκυμονεί κινδύνους από ενδεχόμενες επιθέσεις σκυλιών και έτσι πολλοί ειναι αυτοί που τον αποφεύγουν, τι προοπτική μπορεί να εχει αυτή η πόλη;”

messolonghinews.blogspot.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button