Δυτική Ελλάδα

Θα ηχήσουν οι σειρήνες στο φράγμα Ευήνου από 24 έως 27/10- δοκιμή στη λειτουργία τους

geg-fragma-evinou

Η ΕΥΔΑΠ και ειδικότερα η  Υπηρεσία φραγμάτων Μόρνου – Ευήνου , με επιστολή της προς τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα, κάνει γνωστό ότι από 24 έως και 27 Οκτωβρίου, η ΕΥΔΑΠ Α.Ε. θα προβεί σε εργασίες συντήρησης και δοκιμαστική λειτουργία των σειρήνων που βρίσκονται κατάντη του φράγματος Ευήνου. Με την επιστολή η υπηρεσία ζητά ενημέρωση των κατοίκων των γύρω περιοχών προς αποφυγή πανικού.

Αναλυτικά η επιστολή:

Προς Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα

Θέμα: Δοκιμαστική λειτουργία των σειρήνων κατάντη του φράγματος Ευήνου

Με την παρούσα επιστολής θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, από 24 έως και 27 Οκτωβρίου, η ΕΥΔΑΠ Α.Ε. θα προβεί σε εργασίες συντήρησης και δοκιμαστική λειτουργία των σειρήνων που βρίσκονται κατάντη του φράγματος Ευήνου και ειδικότερα Κόφτρα, Πόρος Ρηγανίου, Φαμίλα, Καστράκι, Οικισμός Γέφυρας Μπανιά, Περιοχή Σφηκαίικα, Μπερμπάτι, Παραδείσι, Τρίκορφο, Γαβρολίμνη, Περιθώρι, Ευηνοχώρι, Γαλατάς, της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

Η λειτουργία των σειρήνων στο προαναφερόμενο χρονικό διάστημα, θα γίνει στα πλαίσιο των προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης του συστήματος έγκυρης ενημέρωσης των κατοίκων, δεν σχετίζεται με καμία επικίνδυνη κατάσταση ως προς την ασφάλεια του φράγματος Ευήνου και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες, για την ενημέρωση των τοπικών Αρχών, των Δήμων και Δημοτικών Διαμερισμάτων των περιοχών στις οποίες θα γίνει η δοκιμαστική λειτουργία των σειρήνων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button