ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

«Θα αποκαταστήσουμε άμεσα το οδόστρωμα, συγγνώμη» λέει η κοινοπραξία των έργων στο Καινούργιο

Έντονες υπήρξαν οι αντιδράσεις στο Καινούργιο για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το οδόστρωμα στην κεντρική οδό του χωριού.

Η Ε.Ο. Αγρινίου-Θέρμου έχει επιβαρυνθεί εξαιρετικά στο ύψος του χωριού, από τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι λακκούβες, σε συνδυασμό με τις βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, έχουν επιδεινώσει την κατάσταση για τους οδηγούς, που έχουν κυριολεκτικά «σπάσει» τα οχήματά τους.


Μετά την ανάδειξη του θέματος από το agriniopress.gr, η κοινοπραξία TEMEK A.T.E. – Γ.Θ. ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Τ.Ε. που κατασκευάζει το έργο αποχέτευσης στο Καινούργιο εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Αντιλαμβανόμαστε την όχληση που δημιουργήσαμε στην τοπική κοινωνία και στους διερχομένους σχετικά με το έργο της αποχέτευσης που κατασκευάζουμε στην Κοινότητα Καινουργίου. Έργα αποχέτευσης στη φάση κατασκευής κατά τους χειμερινούς μήνες σχεδόν πάντοτε δημιουργούν μεγαλύτερη όχληση.

Είναι στην άμεση προτεραιότητά μας, μόλις τα συγκροτήματα παραγωγής ασφαλτομίγματος προβούν στην παραγωγή ασφαλτομίγματος και οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν θα αποκαταστήσουμε άμεσα το οδόστρωμα.

Ζητάμε συγγνώμη».

Τοπική Διαφήμιση
one Τοπική Διαφήμιση

2 Σχόλια

  1. Εγώ ζήτησα συγνώμη χθες πού πάτησα με το μηχανάκι στον πεζόδρομο αργά το βράδυ αλλά τελικά με έγραψαν….οι άλλοι με πολύνεκρο δυστύχημα συγγνώμη, στο δρόμο πάλι τού καινούργιου ένα Δρόμος τέρμα επικίνδυνος πάλι συγνώμη….εισακουσθην

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button