Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Ροή Ειδήσεων

Τέσσερις νέοι υποψήφιοι για τον συνδυασμό του Κώστα Λύρου

Για τον Δήμο Μεσολογγίου

Τέσσερις νέους υποψηφίους με τον συνδυασμό του «Δημιουργική Ανατροπή» για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος.

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις  και στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Γεώργιος Φονταλής.


fontalis

Σε δήλωση του ο κ. Γεώργιος Φονταλής, ιδιωτικός υπάλληλος  ανέφερε:

«Ως άνθρωπος του μόχθου και της εργασίας πιστεύω ακράδαντα ότι οι διοικούντες οφείλουν να εργάζονται απρόσκοπτα και να σέβονται απόλυτα το δημόσιο χρήμα, δημιουργώντας προοπτικές και ευκαιρίες για τους πολίτες.

Ο Κώστας Λύρος ένας άνθρωπος ακέραιος  και εργατικός έχει αποδειχθεί ένας ακούραστος υπερασπιστής του δημοσίου συμφέροντος που με σεβασμό και ρεαλισμό αγωνίζεται για έναν δήμο βιώσιμο και προοδευτικό, έναν δήμο που θα τραβήξει την περιοχή μπροστά.  

Στηρίζω την επανεκλογή του Κώστα Λύρου προκειμένου να καταφέρει να φέρει το βαρυσήμαντο έργο του νοικοκυρέματος του δήμου μας εις πέρας. Ο δρόμος είναι δύσκολος και ανηφορικός όμως θα τα καταφέρουμε γιατί κοιτάμε το μέλλον ρεαλιστικά και είμαστε μια ομάδα που μπορούμε  και θέλουμε  να αναλάβουμε την ευθύνη  του τόπου και να προχωρήσουμε. Για αυτό επιμένω με τον  Κώστα Λύρο και προχωράμε μπροστά!».

makrikosta

Υποψήφια με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» θα είναι η  Άρτεμις Μακρυκώστα  η οποία σε δήλωση της ανέφερε:

«Τόσο εγώ όσο και  ο κάθε πολίτης ξεχωριστά θα πρέπει  να αναλογιστεί το χρέος του απέναντι στην κοινωνία και στον τόπο που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας.

Στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές να κάνει ο καθένας μας την καλύτερη επιλογή με γνώμονα όχι το στενό προσωπικό συμφέρον ούτε τις στρατευμένες παλαιοκομματικές λογικές και τις προπαγανδιστικές τακτικές. Αλλά να αξιολογήσει και να εμπιστευτεί εκείνα τα πρόσωπα που εργάστηκαν με ανιδιοτέλεια, αξιοπρέπεια και διαφάνεια με μόνο στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας και τα πολλαπλά οφέλη που θα επιφέρει αυτό, μακροπρόθεσμα σε όλους μας.

 Αυτές λοιπόν τις αξίες και τις αρετές τις βλέπω στο πρόσωπο του Κώστα Λύρου. Αυτές με ώθησαν να είμαι στο πλευρό του σε αυτόν τον αγώνα και αποδέχτηκα την πρόταση του, να ενισχύσω το συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. για να πάει ο τόπος μας ψηλά».

saloniti

Υποψήφια θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Φωτεινή Σαλωνίτη, με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή». Σε δήλωσή της ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο Κώστα Λυρο για την τιμητική του πρόσκληση να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Δημιουργικής Ανατροπής. Ως άνθρωπος που αγαπώ τον τόπο μου και συγχρόνως αναγνωρίζω τον συνεχή και ανιδιοτελή αγώνα διεκδίκησης του Δημάρχου για έναν καλύτερο Δήμο, αποφάσισα να συνταχθώ μαζί του. 

Σε αυτή τη μάχη στέκομαι δίπλα στον Κώστα Λυρο και συμμετέχω στην ομάδα της Δημιουργικής Ανατροπής έτοιμη να προσφέρω σε κάθε προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον αυτού του τόπου».

katsina manthou

Υποψήφια θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Δήμητρα Κατσίνα- Μάνθου, με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή». Σε δήλωσή της ανέφερε:

«Στη ζωή μου υπήρξα πάντα ενεργός και ανοικτός άνθρωπος, πρόθυμη να βοηθήσω όσο μπορούσα τον τόπο μου και τους συνανθρώπους μου.

Και όταν στις προηγούμενες εκλογές ο οικογενειακός μας φίλος Κώστας Λύρος μου ζήτησε να ταχθώ στο πλευρό του το έκανα με μεγάλη χαρά.

Το ίδιο θα κάνω και τώρα, διότι πιστεύω ότι η στήριξη μου αυτή είναι για έναν άνθρωπο και μια προσπάθεια που έρχεται μόνο να προσφέρει.

Και επειδή στην πρώτη θητεία , η οποία μάλιστα σημαδεύτηκε από πολλά εμπόδια,  ανυπέρβλητες δυσκολίες και για ένα μεγάλο διάστημα επίσης «νεκρώθηκαν» τα πάντα 

αντιλαμβάνεται και ο πιο δύσπιστος ότι δεν ήταν δυνατόν ούτε η προσπάθεια, ούτε  τα αποτελέσματα των κόπων του να φανούν.

Κατάφερε όμως κάτι πολύ σημαντικό.

Κατάφερε να σχεδιάσει, να εντάξει, να ολοκληρώσει και να ξεκινήσει σπουδαία και μεγάλα έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Όλα αυτά θα πρέπει να ολοκληρωθούν και να παραδοθούν στην τοπική κοινωνία.

Για αυτό θεωρώ ακράδαντα ότι είναι χρήσιμη για τον τόπο και αναγκαία η επανεκλογή του Δημάρχου Κώστα Λύρου!».

 

 

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button