Αθλητισμός

Τέσσερα χρυσά, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα ο Ηρακλής Αγρινίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου

bty
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο Ηρακλής Αγρινίου την 1 και 2 Ιουλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος πλήρες αγών (ΜΜΑ) της ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος της οποίας ο Ηρακλής Αγρινιου και ο προπονητής του Γιώργος Καψιμάλης είναι κρατικά αναγνωρισμένα μελη (ΓΓΑ ΦΥ 155).

Το πρωτάθλημα έγινε στο Ολυμπιακό στάδιο βαρέων αθλημάτων στα Άνω Λιόσια. Ο Αγρινιώτικος Σύλλογος συμμετείχε με επτα αθλητές στο άθλημα του πληρες αγών (ΜΜΑ). Οι αθλητές του Γιώργου Καψιμαλη καταφεραν να ανεβουν ολοι στο βαθρο σε ενα πρωτάθλημα με πολλές συμετοχές για τα δεδομένα του ΜΜΑ. Πρώτες θέσεις πηραν οι αθλητες, Βασίλης Μάρης Κατηγορία +95 ανδρων, Χρήστος Λιόκαυτος Κατηγορία -+86 ανδρων, Μανώλης Παπουτσής -75 ανδρων, Γιώργος Καρτάσης Κατηγορία -72 εφηβων. Τη δεύτερη θέση στην κατηγορία -84 ανδρων ο Χρήστος Λιάρος. Τρίτη θέση στην Κατηγορία -84 ανδρων ο Νικόλαος Μπανιάς. Επίσης τρίτη θέση ο Βασίλης Καραγκούνης Κατηγορία -75 ανδρων.

bty

Ο Ηρακλής Αγρινιου οπως δηλώνει ο προπονητής του Γιώργος Καψιμαλης θεωρείται απο τους πρωτοπόρους συλλόγους στην Ελλάδα στο άθλημα του ΜΜΑ, καθώς πέρα απο τα Πανελλήνια Πρωτάθληματα στα οποία συμμετέχει τόσο της Ε.Ο.Π.Α και της Π.Ο.Μ.Μ.Α συμμετέχει σε επαγελματικές διοργανώσεις στο ΜΜΜ απο το ξεκίνιμα τους στην Ελλάδα (EFL-CFC) έως και τωρινές διοργάνωσεις (CAZE SURVIVOR -TRONDAOYN).

bty

bty

bty

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close