Αυτοδιοίκηση

Τέλη καθαριότητας και προσλήψεις για δομή αστέγων στο δημοτικό συμβούλιο

po-dimotiko-symvoulio-agriniou-22-2-2017 (9)Τα τέλη καθαριότητας αποφασίστηκε να παραμείνουν ως είχαν πέρυσι βάσει της εισήγησης του αντιδημάρχου κ. Γκούντα ενώ υπήρξε και αντιπρόταση από τον κ. Τραπεζιώτη για απαλλαγή μονογονεϊκών οικογενειών και άλλων ευπαθών ομάδων που όμως δεν πέρασε.

«Ο δήμος έχει εντάξει όλες τις κοινωνικές δομές σε προγράμματα» τόνισε ο δήμαρχος Αγρινίου σε συζήτηση για την Στέγη Αστέγων και την επάνδρωσή της με προσωπικό που θα χρειαστεί να προσλάβει ο δήμος Αγρινίου προκειμένου να λειτουργήσει σωστά η δομή. Τελικά, το θέμα πέρασε με απόλυτη πλειοψηφία από τα δημοτικό συμβούλιο. Όπως εξήγησε ο κ. Καλαντζής ο δήμος βρήκε δομές αλλά τις συνέχισε και τις ενίσχυσε. Παμψηφεί πέρασε και το θέμα της συνέχισης των προγραμμάτων του δήμου για την καταπολέμηση της φτώχειας.

Νωρίτερα είχε περάσει κατά πλειοψηφία και η πρόταση για αποχαρακτηρισμό δρόμου κοντά στην Ερμίτσα ώστε ιδιώτης στην περιοχή να μπορέσει να αποκαταστήσει την επιχείρησή του που μέχρι σήμερα δεν διέθετε άδεια. Να τονιστεί ότι έγινε μακρά συζήτηση για το αν αυτός ο αποχαρακτηρισμός θα επηρεάσει τις αλλαγές που σχεδιάζονται για τον δρόμο Αγρίνιο-Καρπανήσι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button