Δυτική Ελλάδα

Τελευταία συνάντηση της Σχολής Γονέων στο Αγρίνιο

Η Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανακοινώνει ότι την προσεχή Δευτέρα 8 Απριλίου 2013 και ώρα 18:30’, στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου θα πραγματοποιηθεί η τελευταία – για την φετεινή χρονιά – συνάντηση της Σχολής Γονέων

Θα μιλήσει ο Πολιτικός Επιστήμων και Συγγραφέας κ. Κωνσταντίνος Χολέβας, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Πώς θα διδάξουμε την ιστορία σε μια νεολαία που αναζητά πρότυπα».

Ο κ. Κωνσταντίνος Χολέβας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1957. Σπούδασε Δημόσιο Δίκαιο και Πολιτικές επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επίσης παρακολούθησε μαθήματα δημοσιογραφίας στο Λονδίνο. Είναι αναλυτής και αρθογράφος θεμάτων ιστορίας, εξωτερικής πολιτικής, και Ελληνορθόδοξου Παραδόσεως συνεργαζόμενος με εκδόσεις βιβλίων, καθώς και με πολλές εφημερίδες και περιοδικά, όπως «Μακεδονία Θεσσαλονίκης», «Σημερινή», «Δημοκρατία», «Άμυνα και Διπλωματία», «Πειραϊκή Εκκλησία», ιστοσελίδα «Αντίβαρο», κ.α. Από το 1991‐99 ήταν τακτικός αρθογράφος στον «Οικονομικό Ταχυδρόμο». Συνεργάζεται ως παραγωγός – παρουσιαστής εκπομπών και ως σχολιαστής με τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας, από της ιδρύσεώς του και από το 1989 με τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος με έμφαση στα εθνικά και ιστορικά θέματα. Είναι μέλος της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος της Εκκλησίας της Ελλάδος και Αρχισυντάκτης του περιοδικού ΕΚΚΛΗΣΙΑ, επισήμου Δελτίου της Ιεράς Συνόδου.

Εκ  του  Γραφείου  Τύπου  και  Επικοινωνίας

της  Ιεράς  Μητροπόλεως

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button