Τελετή λήξης με θεατρική παράσταση στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης (φωτο)

Για μια ακόμη χρονιά το 3ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 14 Ιουνίου, τη γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς 2022-2023 με τους μαθητές της Α’, Β΄ και ΣΤ΄ Τάξης να έχουν τον πρωταγωνιστικό λόγο σε μια υπέροχη θεατρική παράσταση γεμάτη γέλιο και συγκίνηση.

Οι μικροί πρωταγωνιστές με την καθοδήγηση των δασκάλων τους, Κωνσταντίνας Μπέρμπεη και Χριστιάνας Κωστίκογλου, ταξίδεψαν τους παρευρισκομένους σε ένα μοναδικό «Ταξίδι στο παρελθόν» με ρεαλισμό, ωραία μουσική και εξαιρετική θεατρική απόδοση.


Η αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου ήταν κατάμεστη και ο Διευθυντής του Σχολείου, Γεώργιος Πιτταροκοίλης, αφού καλωσόρισε το κοινό και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους τοπικούς παράγοντες που παρευρέθηκαν, τόνισε ότι «τέτοιες δράσεις σαν κι αυτή μας όχι μόνο μας κάνουν περήφανους αλλά διασφαλίζουν ένα σύγχρονο, ασφαλές και δημιουργικό εκπαιδευτικό περιβάλλον για όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας έχοντας ως βασικό του άξονα την συμπερίληψη και την εξάλειψη των διακρίσεων».

Ιδιαίτερα τιμητική ήταν η παρουσία του πατρός Κοσμά Τσιτσιβού, ιερέα της Μεγάλης Χώρας, του Σχολικού Συμβούλου Θωμά Καρατζίνη, του υπεύθυνου Σχολικών Δραστηριοτήτων Θεόδωρου Τσιλίκα, του προέδρου της κοινότητας της Μεγάλης Χώρας, Γρηγόρη Χασιώτη, του δημοτικού συμβούλου και αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΑ, Κωνσταντίνου Κιτσοπάνου και του προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Δημητρίου Νταβαρίνου.

Όλο το κοινό ευχαριστήθηκε και ενθουσιάστηκε με την άψογη παρουσίαση της θεατρικής παράστασης και καταχειροκρότησε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε μπουφές με σπιτικά εδέσματα, που ετοίμασαν με περισσή αγάπη οι γονείς των μαθητών.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: 3ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης