Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Τελετή λήξης της ποδοσφαιρικής περιόδου για την Ακαδημία Θέρμου (φωτο)

Tην Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 στο δημοτικό γήπεδο Θέρμου πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της ποδοσφαιρικής περιόδου 2017-18 για την Ακαδημία Θέρμου. Τα παιδιά όλων των τμημάτων της Ακαδημίας Θέρμου, έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα, διασκέδασαν και έστειλαν ένα μήνυμα, ότι και ο αθλητισμός είναι ένας από τους πυλώνες της τοπικής κοινωνίας, που θα τη βοηθήσει να μην πέσει στην αφάνεια.

Στη συνέχεια ακολούθησε σύντομη ομιλία από τον προπονητή της ομάδας κ. Φώτη Αγγελόπουλο. Η όμορφη εκδήλωση έκλεισε με μπουφέ για όλους τους παρευρισκόμενους.


Ήταν μια γιορτή του Αθλητισμού, όπου διοίκηση, προπονητής, γονείς και φίλοι, είχαν την ευκαιρία να καμαρώσουν τα παιδιά, που αποτελούν το μέλλον του συλλόγου.

“Η οικογένεια της Ακαδημίας Θέρμου μεγαλώνει όλο και περισσότερο κάθε χρόνο, γεγονός που μας γεμίζει με ικανοποίηση αλλά και αίσθημα ευθύνης για τη συνέχεια.

Όλοι μαζί ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την καινούργια περίοδο το Σεπτέμβριο.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας μας για τον αγώνα και την προσπάθεια που κατέβαλλαν, καθώς και για την πρόοδό τους στο Σχολείο κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους γονείς, που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και ήταν συνοδοιπόροι σε όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Συλλόγου μας” αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button