Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

ΤΕΕ Αιτωλ/νίας: Παρέδωσε πορίσματα για την κατάσταση των σχολικών κτιρίων στους Δήμους Ξηρομέρου-Θέρμου

Το πόρισμα της επιστημονικής ομάδας εργασίας με τίτλο «Πρωτοβάθμιος Έλεγχος των σχολικών μονάδων του Δήμου Ξηρομέρου από άποψη πυροπροστασίας, επικινδυνότητας εξοπλισμού και εγκαταστάσεων και αντισεισμικής θωράκισης των κτιρίων» παρέδωσε ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας κ. Λίνος Μπλέτσας στο Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Ιωάννη Τριανταφυλλάκη την Τετάρτη 24/05/2023.

Ο κ. Μπλέτσας ανέλυσε τα δεδομένα του πορίσματος και εστίασε στα θέματα, που χρήζουν περαιτέρω τεχνικής εμβάθυνσης. Ο δήμαρχος κ. Τριανταφυλλάκης ευχαρίστησε το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας για την άψογη συνεργασία και την αρωγή του Περιφερειακού Τμήματος ΤΕΕ στο ευαίσθητο θέμα του ελέγχου στις σχολικές μονάδες του Δήμου, ενώ παράλληλα ανέπτυξε το φάσμα των τεχνικών θεμάτων στα οποία οι δύο φορείς μπορούν να εμβαθύνουν τη συνεργασία τους στο άμεσο μέλλον, όπως για παράδειγμα τα επερχόμενα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια.


Το αντίστοιχο πόρισμα για τις σχολικές μονάδες του Δήμου Θέρμου, παραδόθηκε την Πέμπτη 25/05/2023 στο Δήμαρχο κ. Σπυρίδωνα Κωνσταντάρα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν και άλλα τεχνικά θέματα, που αφορούν το Δήμο Θέρμου.  Υποδομές, Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια και η αναπτυξιακή διάσταση της Λίμνης Τριχωνίδας τέθηκαν επί τάπητος με την υπόμνηση, ότι η συνεργασία των δύο φορέων θα συνεχιστεί και θα ενταθεί έτι περαιτέρω.

Στις ανωτέρω συναντήσεις συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας κ. Δ. Κανάτας, ο Γ.Γ. Κωνσταντίνος Παπαθανασίου, καθώς και μηχανικοί των δήμων και μέλη των ομάδων εργασίας.

mpletsas (3)

mpletsas (2)

mpletsas (1)

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button