ΕκδηλώσειςΠολιτισμόςΡοή Ειδήσεων

Με επιτυχία η έκθεση “Ταχυδρομικές Γέφυρες Αιτωλοακαρνανίας – Αχαΐας”

Στον Εκθεσιακό χώρο της Γέφυρας “Χαρίλαος Τρικούπης”, πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία στις 9 Ιουνίου 2018 τα εγκαίνια Φιλοτελική έκθεσης με θέμα “Ταχυδρομικές Γέφυρες Αιτωλοακαρνανίας – Αχαΐας” , η οποία διήρκεσε έως τις 17-6-2018.

Συγχρόνως στον ίδιο χώρο παρουσιάσθηκε η ειδική σειρά γραμματοσήμων EUROPA 2018 – ΓΕΦΥΡΕΣ, όπου απεικονίζεται και η Γέφυρα  “ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ”, από την περιφερειακή διευθύντρια Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος των ΕΛΤΑ, κα Βανδώρου Αναστασία.

Την εκδήλωση λάμπρυναν με τη παρουσία τους πολιτικά πρόσωπα, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, της αυτοδιοίκησης και φορέων των νομών Αιτωλοακαρνανίας και Αχαίας, καθώς και πλήθος επισκεπτών.

Χαιρετισμούς απηύθυναν (με σειρά εμφάνισης) η περιφερειακή διευθύντρια Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος των ΕΛΤΑ, κα Βανδώρου Αναστασία, ο διευθυντής επικοινωνίας και αειφόρου ανάπτυξης της Γέφυρας Α.Ε κος Φρέρης Ιωάννης, ο αντιπεριφερειάρχης ενέργειας και περιβάλλοντος  Δυτικής Ελλάδας κος Μπαλαμπάνης Νικόλαος, ο πρόεδρος της Φιλοτελικής Εταιρείας Πατρών (Φ.Ε.Π) κος Στασινόπουλος Σωτήριος, ο πρόεδρος της Φιλοτελικής Εταιρείας Αγρινίου (Φ.Ε.Α) κος Σκαρμούτσος Ιωάννης και ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κος Κατσιφάρας Απόστολος.

Τα εγκαίνια πραγματοποίησαν από κοινού ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κος Κατσιφάρας Απόστολος, η περιφερειακή διευθύντρια των ΕΛΤΑ κα Βανδώρου Αναστασία και ο διευθύνων σύμβουλος Γέφυρας Λειτουργίας Α.Ε κος Benoit Le Bouille.

Η Φ.Ε.Α και η Φ.Ε.Π θα ήθελαν να ευχαριστήσουν ολόθερμα τη Διοίκηση και τη Διεύθυνση Φιλοτελισμού των ΕΛΤΑ καθώς και τη Γέφυρα Α.Ε για την άριστη συνεργασία που είχαν καθώς και για τη συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button