ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Τάκης Κοτσόργιος: “Την απόλυτη ευθύνη για τον διασυρμό της πόλης, την έχει ο δήμαρχος Μεσολογγίου…”

Ευθείες βολές κατά συνεργατών του δημάρχου για την διαχείριση του video της συζήτησης του Δημοτικού Συμβουλίου

Ευθύνες στον δήμαρχο Μεσολογγίου, Κώστα Λύρο για τη διακίνηση του βίντεο με τα “γαλλικά” Καραπάνου αποδίδει ο δημοτικός σύμβουλος, Τάκης Κοτσόργιος σε ανάρτησή του.

Όπως υποστηρίζει ο κ. Κοτσόργιος με δεδομένο ότι η συνεδρίαση δεν μεταδιδόταν ζωντανά πρόσβαση στην καταγραφή της είχε μόνο κάποιος αρμόδιος του δήμου και το συγκεκριμένο απόσπασμα διακίνησε ο ίδιος ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος.


Ο κ. Κοτσόργιος κατηγορεί τον κ. Λύρο ότι οδηγεί το δήμο σε “επικίνδυνα” μονοπάτια.

Συγκεκριμένα τονίζει:

Σαφώς και διαφωνώ με την έκρηξη Καραπάνου (για να γίνω έστω και για λίγο «καθώς πρέπει») αν και όλοι χρησιμοποιούμε αυτές τις εκφράσεις; στην καθημερινότητα μας…

Όμως αγαπητοί συνδημότες φαίνεται ξεκάθαρα πλέον η προσωπική διαμάχη κάτι που δεν αφορά τους δημότες , θα πάω όμως ένα βήμα παρακάτω.

Το Δημοτικό Συμβούλιο γινότανε διαδικτυακά και σε αυτό πρόσβαση είχε συγκεκριμένος άνθρωπος του δήμαρχου.

Οτι και αν ακούγονταν μέσα στο Δ.Σ ακούγονταν μόνο από τους Δημοτικούς συμβούλους και μόνο, και έμενε εκεί.

Την απολυτή ευθύνη «για τον διασυρμό του Δήμου», όπως λέει ο «δήμαρχος» την έχει αυτός που έδωσε το απόσπασμα στη δημοσιότητα, χωρίς να δώσει την συνολική συνεδρίαση.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ελπίζοντας να αντισταθμίσει την ήττα, αντί να προχωρήσει σε ενέργειες επανεκκίνησης του δήμου και αποκατάστασης της λειτουργίας του Δ.Σ.

Αυτός ο άνθρωπος αλλά και αυτοί που κρύβονται πίσω του, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι για τον δήμο και πρέπει να δώσουν λόγο στην τοπική κοινωνία.

Αυτός ο άνθρωπος που οδηγεί το δήμο σε μονοπάτια που χρόνια τώρα έχουν καταργηθεί, έπρεπε να έχει παραιτηθεί το βράδυ της ήττας του.

Το ότι δεν το έκανε δείχνει την πολιτική του ποιότητα.

Έχει μετατρέψει τα δημοτικά ζητήματα σε προσωπική του υπόθεση. Ζούμε την χειρότερη δημοτική αρχή που έχει περάσει από την περιοχή ……ΛΥΠΑΜΑΙ

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button