Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Τάγκαλος: «Καθαρές και αδιάβλητες εκλογές στην ΕΠΣ Αιτωλ/νίας, φυσικό επακόλουθο η έκπτωση της διοίκησης»

Την ικανοποίησή του εκφράζει ο Παναγιώτης Τάγκαλος για την δικαίωση αυτού και των συνεργατών του σε ότι αφορά τις εξελίξεις στην ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Η διοίκηση Παπαχρήστου κηρύχθηκε έκπτωτη, με απόφαση της ΓΓΑ, η οποία δικαιώνει τον Παναγιώτη Τάγκαλο.


Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι βρέθηκε εκτός εκλογικού καταλόγου, όπως έγινε και με αρκετά σωματεία που τον στήριζαν για την προεδρεία.

Στην ανακοίνωσή του υπογραμμίζει ότι «συνεχίζουμε την προσπάθεια για ΠΛΗΡΗ ΚΑΘΑΡΣΗ μέσα από νόμιμες, διαφανείς διαδικασίες, έτσι ώστε η Ένωσή μας να σταθεί ξανά στα πόδια της».

Αναλυτικά:

«Οι εκλογές βιασμού της νομιμότητας και εξόφθαλμης νόθευσης των δημοκρατικών διαδικασιών, είχαν ένα και μοναδικό στόχο: Να διατηρήσουν τις θέσεις του κάποιοι άνθρωποι, που αντί να βοηθήσουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το χρησιμοποίησαν για να αποκομίσουν προσωπικά οφέλη.

Με ευθύνη του προέδρου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, Τάκη Παπαχρήστου, και όσων συνεργατών του έκλειναν τα μάτια στο απίστευτο «μαγείρεμα» που συντελέστηκε, το ποδόσφαιρό μας έκανε πολλά βήματα πίσω. Σύλλογοι διαλύθηκαν, διοργανώσεις συρρικνώθηκαν, άνθρωποι αηδίασαν, κυριάρχησε η καθολική απαξίωση.

Είχαμε υποσχεθεί ότι θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο για να σταματήσουμε τη σήψη της ανώτατης ποδοσφαιρικής αρχής, της ΕΠΣΑ.

Η απόφαση της ΓΓΑ για την έκπτωση μιας διοίκησης που θα μείνει στην ιστορία για την καταπάτηση κάθε έννοιας δημοκρατίας, νομιμότητας, διαφάνειας και σεβασμού στον ερασιτέχνη παράγοντα, ήταν φυσικό και επακόλουθο.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια για ΠΛΗΡΗ ΚΑΘΑΡΣΗ μέσα από νόμιμες, διαφανείς διαδικασίες, έτσι ώστε η Ένωσή μας να σταθεί ξανά στα πόδια της και να μπορέσει να σχεδιάσει-υλοποιήσει ένα πλάνο που θα κρατήσει το ποδόσφαιρο ζωντανό.

Μέσα από την προσωρινή διοίκηση που θα επιλεγεί, οφείλουμε όλοι να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε, ώστε να πραγματοποιηθούν τίμιες, καθαρές, αδιάβλητες, νόμιμες εκλογές, με τις οποίες τα Σωματεία της Αιτωλοακαρνανίας θα επιλέξουν το Διοικητικό Συμβούλιο που θα τα εκφράζει. Εκείνο που θα αναλάβει το δύσκολο έργο να ξαναδώσει ΠΝΟΗ, ΟΡΑΜΑ και ΕΛΠΙΔΑ στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Τάγκαλος Παναγιώτης και οι συνεργάτες του»

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button